- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiaomi mi note3
- Konular
- 1
Bu süreler masik son sürüm de mi hocam?Dipnot :
Ekran suresine kernel etkili hocam.
Bu süreler masik son sürüm de mi hocam?Dipnot :
Ekran suresine kernel etkili hocam.
Masik v11Bu süreler masik son sürüm de mi hocam?
Kernelin tek sıkıntısı pubg mi hocam onun bir çözümü var mıMasik v11
Candy kernel
mevcetin hocam pubg de sikinti yok demisti.Kernelin tek sıkıntısı pubg mi hocam onun bir çözümü var mı
Teşekkür ederim son olarak konuyu inceledim ama romdan başka roma geçtiğimizde kernel gidiyor mu onu da size zahmet söylersenizmevcetin hocam pubg de sikinti yok demisti.
Rom değişikliğinde kernel de sıfırlanır hocam.Teşekkür ederim son olarak konuyu inceledim ama romdan başka roma geçtiğimizde kernel gidiyor mu onu da size zahmet söylerseniz
Çok teşekkürler hocam iyi forumlarRom değişikliğinde kernel de sıfırlanır hocam.
Siz her ihtimale karşı boot yedeği alın
Bunu kurup l1 konusundan ptch yükleme yapabilirsiniz.İyi forumlar. Şimdi ben bir soru sormak istiyorum. Eu stabil rom kurdum bl açtıktan sonra l1 duruyordu. Şimdi ise Revos kullanıyorum. L1 yine duruyor bozulmadı. Bunu kurmak istiyorum, kurunca bozulur mu l1 denen mahluk.
Bozulma ihtimalini düşünerek yedeğini alsam tekrar flashlayabilir miyim? Flashlarsam çözülür mü?
Çok soru oldu belki cahilce oldu kusura bakmayın.
Ama hiç patch yapma ihtiyacım olmadı. Bu L1 neye göre bozuluyor?Bunu kurup l1 konusundan ptch yükleme yapabilirsiniz.