- Adım
- UĞUR
- Cihazım
- mi9tpro
- Konular
- 1
https://forum.miuiturkiye.net/konu/widevine-l3-sorunu-netflixvs.55682/post-814967 buradaki postta verdim.
forum.miuiturkiye.net
2 farklı yöntem var seçin.
cihazınız k20 pro ise hiçbir zaman l1 olmayacaktır.l1 destegi bulunmamaktadır k20 proda.
persist dosyasıyla oynadıysanız yine l1 olmayacaktır hiçbir zaman.
Şuanda bulunan romların çogunda l1 sorunu çözülmüş olması gerekiyor. (ea romlarda direk l1 , çin tabanlı romlarda patch ile)
mi room betada güzeldir.
Mod - (Miui11-12) Mi 9 T Pro Widewine L3 olan cihazi L1 yapmak
Evet arkadaşlar su an masik v11 kullaniyorum. Widewine L3 olarak görünüyordu. Bunu L1 yapmak için uzun zamandır sorular görüyordum. Araştırmalar sonucu xioami eu da. Yeni bir patch gördüm bunu sizinle paylaşıyorum. 20.1.16 üzerinde olan sürümlerde çalışmaktadır. İndirdiğiniz zip dosyasını...

2 farklı yöntem var seçin.
cihazınız k20 pro ise hiçbir zaman l1 olmayacaktır.l1 destegi bulunmamaktadır k20 proda.
persist dosyasıyla oynadıysanız yine l1 olmayacaktır hiçbir zaman.
Şuanda bulunan romların çogunda l1 sorunu çözülmüş olması gerekiyor. (ea romlarda direk l1 , çin tabanlı romlarda patch ile)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
revOS yeni güncelleme gelmedi , tavsiye etmıyorum.Masik 11 deneyebilirsiniz , kişiselleştirme v.s (mi room tabanlıdır)Revos bu masik mi room hangisi pil ve performans için hocam. birde hangi versiyonu indirelim ?
mi room betada güzeldir.