Bu miui12 genel bir sorun ilk kurulumdan sonra cihazı yeniden başlatınca duzeliyorduSon sürümü kurdum şimdi. Ancak son uygulamalar penceresi açılmıyor bende. Tuşa bastığımda boş bir ekran geliyor. Bu durumu yaşayan ya da çözümü bilen var mıdır?
6.1 e göre nasıl hocam, malum konunun uzmanından okey almayınca cesaret edemiyorum yükleme için. İyi forumlar6.4 geçtim hocam. Çıktı çıkalı.
Şu anda bizim gibi oyuncu olmayanlar için iyi hocam. 69 fps olarak kullanıyorum. 1 gün oldu daha6.1 e göre nasıl hocam, malum konunun uzmanından okey almayınca cesaret edemiyorum yükleme için. İyi forumlar
Problem yok hocam indirme kotası dolmuş, şöyle yapabilirsiniz mesela Yandex diskte bir hesap açıp sonra konunun ana sayfasındaki Yandex linkine tıklayıp Yandex diske kaydet ve indir butonundan indirebilirsiniz...Linkler problemli. Mega da ücret istiyor. Başka yükleyebilecek var mı ?
Linkler problemli. Mega da ücret istiyor. Başka yükleyebilecek var mı ?
Hocam tavsiyem DFE'li Magisk indirin ve flashlayın. Bir arkadaş daha aynı sorunu yaşamıştı bu şekilde çözmüştüHocam romu güncellemek için yükledim ama açılışta twrp'ye atıyor açılmıyor. Yedekte almadım nasılsa bir şey olmaz diye. Ne yapacağım yardımcı olabilecek var mı![]()