Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Recovery[Android Q - Pie][UNOFFICIAL]PitchBlack Recovery Mİ 8 SE Fastboot Yükleme
Hocam eline sağlık kurdum dah rom yüklemek nasip olmadı. Bunda farklı android surumune gecerken farklı roma geçerken format data yapmak zorumdamıyız oyle bir secenek var mı
Hocam eline sağlık kurdum dah rom yüklemek nasip olmadı. Bunda farklı android surumune gecerken farklı roma geçerken format data yapmak zorumdamıyız oyle bir secenek var mı
Farklı bir android sürüm derken ? Android 8 den Android 9 a gecerken bunumu soruyorsunuz yoksa farklı romdan farklı bir roma geçişlerde mi soruyorsunuz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
NOT: PitchBlack recovery sadece twrp 1227 ve 1217 sürümlerinde çalışmaktadır.
Yeni bir konu ile karşınızdayım efsanelerin efsanesi Pitchblack Recovery unoffical olarak portlanmıştır.
Güncelleme gelmiştir ve şuanda fastboot modunda bilgisayar üzerinden kurulum yapılmaktadır.
hocam merhabalar bir sorum olacaktı mesela ben (PitchBlack recovery) dosyasını twrp den flashlayıp sorunsuz kuruyorum ama telefonumu usb kablo ile pc ye bağlayınca bilgisayar cihazımı görmüyor twrp ile recovery modda iken pc ile telefonun içine girebiliyor rom dosyalarını sürükleyerek yükleyebiliyorum ama PitchBlack recovery modunda pc telefonumu görmüyor ?
hocam merhabalar bir sorum olacaktı mesela ben (PitchBlack recovery) dosyasını twrp den flashlayıp sorunsuz kuruyorum ama telefonumu usb kablo ile pc ye bağlayınca bilgisayar cihazımı görmüyor twrp ile recovery modda iken pc ile telefonun içine girebiliyor rom dosyalarını sürükleyerek yükleyebiliyorum ama PitchBlack recovery modunda pc telefonumu görmüyor ?
mtp devredışı ondan. PitchBlack recovery de şu an unuttum neresinde ama bir bölümde sağ altta ekranın orta kısmına yakın yerde MTP etkinleştir yazsını görürsün. ona tıkla anlık olarak pc görmeye başlar.
mtp devredışı ondan. PitchBlack recovery de şu an unuttum neresinde ama bir bölümde sağ altta ekranın orta kısmına yakın yerde MTP etkinleştir yazsını görürsün. ona tıkla anlık olarak pc görmeye başlar.
adamsın reis valla 3 aydır sırf bu durum yüzünden PitchBlack yüklemiyordum sayende son sürümü kurdum ve etkinleştirdim artık pc telefonu fastboot modunda görüyor eyvallah
adamsın reis valla 3 aydır sırf bu durum yüzünden PitchBlack yüklemiyordum sayende son sürümü kurdum ve etkinleştirdim artık pc telefonu fastboot modunda görüyor eyvallah
Twrp yedegi değil hocam bu. Migrate program yedeği. Zıp haline getiriyor uygulamaları. Twrpden yükleniyor. Fakat bu pitchblack de çalışmadı. Belirteyim dedim.
Siz nasıl bir yedekleme yöntemi kullanıyorsunuz bunu önermiyorsaniz?