- Adım
- eren
- Cihazım
- mi 6x
- Konular
- 0
Arkadaşlar bugün tekrar deneyip güncelleme almaya başlayan varmı acaba... ben sabah tan beri deniyorum bir sonuç yok maalesef.
bilgisi olan varmı bana dun telefondan guncelleme geldi mi9 için aksam yaparım dedim akşam baktıgımda busefer yoktu neden olabilir sizce gerimi çektiler benden
Hocam malesef bende aynısı oldu ve şuan ortada güncelleme falan yok.Arkadaşlar bugün tekrar deneyip güncelleme almaya başlayan varmı acaba... ben sabah tan beri deniyorum bir sonuç yok maalesef.
Dili ingilizce fotoğraf çekip galeriye girin sonra türkçe yapıp yeniden başlatın düzeliyor bazı telefonlarda.Kameradan galeriye geçiş sorunu var yeni güncellemede
Bende düzelmedi hocamDili ingilizce fotoğraf çekip galeriye girin sonra türkçe yapıp yeniden başlatın düzeliyor bazı telefonlarda.
Bende düzelmedi hocamDili ingilizce fotoğraf çekip galeriye girin sonra türkçe yapıp yeniden başlatın düzeliyor bazı telefonlarda.
Ben dediğiniz şekilde dosyayı göstererek yükledim. Sorunsuz kullanıyorum. Tek sorun kameradan galeriye direk geçmiyor.Peki indirip güncelleme paket seç bölümünden yükleyemezmiyiz bunu