Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 11[Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı
balla bende bayıldım çok güzel olmuş bir hata fark ettim sadece bende mi var bilmiyorum ama denerseniz sizde de öyleyse söyleyebilir misiniz.
AI tuşunun atamalarına girdiğim de ayarlar durduruldu diyor.
balla bende bayıldım çok güzel olmuş bir hata fark ettim sadece bende mi var bilmiyorum ama denerseniz sizde de öyleyse söyleyebilir misiniz.
AI tuşunun atamalarına girdiğim de ayarlar durduruldu diyor.
Miui 11 yukledim. Detayli test yapmadim 3-4 gune ancak nasil oldugunu yazabilirim. Ama ekran goruntulerini paylastim. Sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz. Kisisel fikrim ilk bakista cok sevdim. Eskiye nazaran kucuk dokunuslar yapmislar ama görüntü olarak cok daha guzel olmus.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihaz kapaliyken ses kisma ile kamera baslatilabiliyor.
Ekran kapaliyken bildirim gelince ekranin sag ve sol tarafindan ışık yanıyor ki bu mükemmel olmuş.
Kameraya yeni modlar gelmis tiktok vsvs. Sonra 0.6 genis aci zoom'u gelmis.
Ayarlar simgeleri değişmiş.
Miui 11 yukledim. Detayli test yapmadim 3-4 gune ancak nasil oldugunu yazabilirim. Ama ekran goruntulerini paylastim. Sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz. Kisisel fikrim ilk bakista cok sevdim. Eskiye nazaran kucuk dokunuslar yapmislar ama görüntü olarak cok daha guzel olmus.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihaz kapaliyken ses kisma ile kamera baslatilabiliyor.
Ekran kapaliyken bildirim gelince ekranin sag ve sol tarafindan ışık yanıyor ki bu mükemmel olmuş.
Kameraya yeni modlar gelmis tiktok vsvs. Sonra 0.6 genis aci zoom'u gelmis.
Ayarlar simgeleri değişmiş.
Mi9 cihazına güncelleme gelmeyenler var mı acaba. Dün gece dayanamadım bootloadee kilidi kaldırip stable eu roma geçtim. Herşeyi kurdum tam oldu falan dedim. Telefonu yeninden baslattim bir defa rom çöktü. Açılıyor telefon kilit ekrani geliyo sonra tak diye kayboluyo. Dedim rom bozuk weekly e geçeyim. Tam gectim oldu dedim. Arkasına millet ota geldi ota geldi demeye başladı. Şimdi fasboot rom kurucam yeniden. Onubda tam kurar açarım. Güncelleme bu sefer bana gelmez kesin