- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 3
Android 10 sürümünde kasmalar falan da var sistem akıcı değil. Android 9 MIUI 11 en iyisi şu an zaten her konuda.
Android 9 MIUI 11 sürüm bilgisi yada link verebilirmisiniz? android 10 miui 11 den dönüş yaparken direk twrpden yüklemek yeterlimidir ?Android 10 sürümünde kasmalar falan da var sistem akıcı değil. Android 9 MIUI 11 en iyisi şu an zaten her konuda.
Android 10 sürümündeyseniz Format data yapın Android 9 sürümünü kurun. Daha sonra telefonun kurulumunu tamamlayın. Yeniden başlattığınız zaman Fastboot mode aktif olacak. O zaman Android 9 uyumlu TWRP'yi kurun reboot ettikten sonra açılacak cihazınız.Android 9 MIUI 11 sürüm bilgisi yada link verebilirmisiniz? android 10 miui 11 den dönüş yaparken direk twrpden yüklemek yeterlimidir ?
Yakınlık sensörü çalışmayacaksa telefonu satarım daha iyi.Bu ROM'un Xiaomi.eu tarafından yayınlandığı söyleniyor fakat doğru değil. 11.0.1.0 Android Q ROM Xiaomi MIUI Official ROM'udur. Sadece official MIUI sitesi üzerinde güncelleme yapılmamıştır. Xiaomi.eu da bu resmi ROM'u multilang olarak editleyip sunmuştur. Uzun zamandır beta sürümlerde denenen şebeke kontrol protokolü sonunda stabil ROM'a da eklenmiştir. Tahminimce bundan sonra gelecek stabil,beta tüm ROM'larda da bu kontrol devam edecek. Xiaomi.eu ya da başka geliştiriciler buna çözüm üretmezse hazırlamış olduğum NON.HLOS dosyasıyla yakınlık sensörü hariç diğer herşeyin çalıştığı bir Android 10 kullanımı bizi bekliyor.
Hocam resmi rom olsa 2 haftadır mi.cn fe görünürdü. Bir de rom numaraları geriye doğru gitmiyor benim bildğim. Yani 11.1.1.0 gibi birşey gelirBu ROM'un Xiaomi.eu tarafından yayınlandığı söyleniyor fakat doğru değil. 11.0.1.0 Android Q ROM Xiaomi MIUI Official ROM'udur. Sadece official MIUI sitesi üzerinde güncelleme yapılmamıştır. Xiaomi.eu da bu resmi ROM'u multilang olarak editleyip sunmuştur. Uzun zamandır beta sürümlerde denenen şebeke kontrol protokolü sonunda stabil ROM'a da eklenmiştir. Tahminimce bundan sonra gelecek stabil,beta tüm ROM'larda da bu kontrol devam edecek. Xiaomi.eu ya da başka geliştiriciler buna çözüm üretmezse hazırlamış olduğum NON.HLOS dosyasıyla yakınlık sensörü hariç diğer herşeyin çalıştığı bir Android 10 kullanımı bizi bekliyor.
Orada görünmeyip miui.com üstünden download yapılabilen ROM'lara bakın. Bir kaç cihazda da Android Q 11.0.1.0 kodu ile stabil olarak sürülmüş.Hocam resmi rom olsa 2 haftadır mi.cn fe görünürdü. Bir de rom numaraları geriye doğru gitmiyor benim bildğim. Yani 11.1.1.0 gibi birşey gelir
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orada görünmeyip miui.com üstünden download yapılabilen ROM'lara bakın. Bir kaç cihazda da Android Q 11.0.1.0 kodu ile stabil olarak sürülmüş.
Hocam ben almıştım ama geri çekmişler sanırım.resmi çin romu kullanımda güncelleme alan varmı peki söyleyeyim yok =) bu sebeple israrcı olmamak gerekli , resmi stesinde unutuldu demek de doğru değil ,
android 10 için deneme sürümü yayınlandı bu kadar , resmi rom gibi olsada değil her kullanıcı içi yayınlanan rom değil bu rom ,
israr etmenizi pek akılcı bulmuyorum,
Yazmak lazım onlara arası olan yokmu ?Bu ROM'un Xiaomi.eu tarafından yayınlandığı söyleniyor fakat doğru değil. 11.0.1.0 Android Q ROM Xiaomi MIUI Official ROM'udur. Sadece official MIUI sitesi üzerinde güncelleme yapılmamıştır. Xiaomi.eu da bu resmi ROM'u multilang olarak editleyip sunmuştur. Uzun zamandır beta sürümlerde denenen şebeke kontrol protokolü sonunda stabil ROM'a da eklenmiştir. Tahminimce bundan sonra gelecek stabil,beta tüm ROM'larda da bu kontrol devam edecek. Xiaomi.eu ya da başka geliştiriciler buna çözüm üretmezse hazırlamış olduğum NON.HLOS dosyasıyla yakınlık sensörü hariç diğer herşeyin çalıştığı bir Android 10 kullanımı bizi bekliyor.