Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Kararlı romu twrp üzerinden kurdum fakat telefon açıldıktan sonra şebeke yok mobil ağ kullanılamıyor hatası alıyorum imei mi gitti? Zor durumda kaldım Yardımcı olursanız sevinirim
Hocam fabrika ayarlarına dönmemişseniz imei ye birşey olmaz. Cihazınıza uygun modem dosyasını atarsanız sorun çözülür. Forumda paylaşılmıştı. Siz bakın ben de bir göz atayım bulabilirsem atarım.

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Hocam fabrika ayarlarına dönmemişseniz imei ye birşey olmaz. Cihazınıza uygun modem dosyasını atarsanız sorun çözülür. Forumda paylaşılmıştı. Siz bakın ben de bir göz atayım bulabilirsem atarım.
Hemen bakıyorum hocam umarım çözerim

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Xiaomi Mi8 SE Hocam bu konuda Android 10 (Q ) için bir dosya paylaşılmış. 8SE cihazım olmadığından kesin birşey söyleyemeyeceğim ama bir bakın isterseniz..
Evet kurdum şuan için sorun düzeldi aynı durumu yaşayanlar için buraya bırakıyorum.
Merhabalar dostlar,

NON.HLOS.bin dosyasında bir kaç değişiklik ile Android Q için portre modunu ve sensörleri bozmayan modem dosyasını oluşturabildim. TWRP ile flashlanabilir hale de getirdim. Sizlerle de paylaşıyorum.

Android Q stabil ve beta sürümlerinde çalışmaktadır.

Düzenleme:
Dosyadaki değişiklikler sonucu geldiğim son nokta aşağıdaki gibidir. Link yenilendi.
1) Şebeke aktif
2) Wi-Fi aktif
3) Bluetooh aktif
4) Portre modunda yeşil ekran sorunu yok.
5) Yakınlık sensörü çalışmıyor. Görüşme esnasında ekran kilidi butonuyla ekranı kilitleyerek görüşmenizi sağlıklı yapabilirsiniz.

Link:

talha92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adım da nedi
Cihazım
mi 8 se
Konular
5

educationist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dursun
Cihazım
Mi note 5
Konular
3
Android 9 MiRom stabil 11.0. 3 kurdum. Sol üst köşede bildirimler çıkmıyor. Eu ya mı geçsem acaba.

cosco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Bilişim Teknik Srv
Konular
1
Android 9 MiRom stabil 11.0. 3 kurdum. Sol üst köşede bildirimler çıkmıyor. Eu ya mı geçsem acaba.
Ayarlar / Ekran / Çentik & Durum Çubuğu / Gelen bildirimler için simgeleri göster'i açınız.

Yakupp38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu sürüm var twrp baya eski galiba Android 10 yüklemek istiyorum. Hangi twrp kurmam lazım birde cihazda unlocked yazıyor. Bootloader kilidini açmak gerekiyor mu? Twrp güncelleyip rom flashlasam yeter mi? Şimdiden teşekkür ederim

gezgiin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiamio Mi5
Konular
0
Arkadaşlar eu rom android 10 kurdum begenmedim tekrar android 9 a geçmek istedim. Twrp den 9 a dönünce telefon fastboot ekranında kaldı. Ne yapabilirim yardım edin lütfen

Üst Alt