Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
O sadece imei atılmış cihazlarda oluyor ama stabil romda bu sorun yok acaba stabil romdaki modem dosyasını kursak olurmu?
Benimde aklima geldi ama denemedim henüz, ilk fırsatta deneyip sonucu paylaşmayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O büyük muhtemel düzelmeyecektir.Malum sebeplerden dolayı zaten bu sorun olduğundan ,
Alternatif modem dosyaları veya farkli romları deneyeceğiz o zaman hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aramalarda sensör aktif değil ekran ışığı kapanmıyor fark ettiniz mi
Evet hocam, yakınlık sensöründe sorun var beta romda

onrtsci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Konular
3
Daha önce v10. 3.2. Kullandım farklı güzel bisi istiyorum ve sorunsuz varmi tavsiyesi olan arkadaşlar. Havoc varmış saf Android kullanan var mj

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Daha önce v10. 3.2. Kullandım farklı güzel bisi istiyorum ve sorunsuz varmi tavsiyesi olan arkadaşlar. Havoc varmış saf Android kullanan var mj
Havoc biraz sıkıntılı ayarları biraz kurcalayınca rom çöküyor

Yavuz147

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuz
Cihazım
Xiomia mı 8 se
Konular
0
Ben direk 11 i yükledim direk kurdum sıkıntı yok ama android 9 da hala 10 a nasıl geçiririm

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Arkadaşlar miui 11 kullanmak isteyen eu stabil kullansın beta sorunlu, miui 10 kullanmak isteyenler ise miroom stable kullansın ekran süresi 8 saate kadar çıkabiliyor. Her iki stable sürümü denedim, şuan miroom 10.3.2 deyim ve memnunum, hiçbir sorunu yok.

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Arkadaşlar miui 11 kullanmak isteyen eu stabil kullansın beta sorunlu, miui 10 kullanmak isteyenler ise miroom stable kullansın ekran süresi 8 saate kadar çıkabiliyor. Her iki stable sürümü denedim, şuan miroom 10.3.2 deyim ve memnunum, hiçbir sorunu yok.

imei atılmış cihazlar içinde geçerli mi bu dedikleriniz? miui 10 beta yüklü şu an,miu 11 stabile geçmek istiyorum da..

Son düzenleme:

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
imei atılmış cihazlar içinde geçerli mi bu dedikleriniz? miui 10 beta yüklü şu an,miu 11 stabile geçmek istiyorum da..
Benim cihazımda imei atılmış bir cihaz, yalnız android 10 dan 9 a nasıl geçilir bir araştırın

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Dostlar malumunuz MIUI 11 stabilin ekran süresi 5 saatlerde kalıyor cihazlarımızda. Bazı değişikliklerde bunu ortalama bir kullanımda 7.5 saat civarına çıkarmış gibiyim :) sizlerle de paylaşmak istedim. Stabil sürümü mi-globe rom builder üstünden ;tarayıcı, geri bildirim ve miui daemon(Sync Daemon) uygulamalarını silip, Magisk'te ekleyip ROM'u oluşturdum. Modül olarak FDE ve GMS Doze mevcut. MIUI da Greenify bence uygulamasına hiç gerek yok onu da belirtmek isterim. Daha sonra pil tasarrufuyla ilgili uygulamalara ayarlar yaptım. Örneğin sık kullandığım Outlook, WhatsApp, Instagram vb. uygulamaları MIUI Pil Tasarrufu seçeneğinde bıraktım. Sadece Push bildirimlerinin gelmesini istediğim uygulamaları "Arka planda uygulamaları kısıtla" seçeneğine aldım. Arka planda çalışmasını gereksiz gördüğüm (sistem uygulamaları dahil) uygulamaları da "Arka plan etkinliğini kısıtla" seçeneğine aldım. Bildirimlerine ihtiyacım olmayan uygulamaların da bildirimlerini kapattım. 3 gündür kullanıyorum. Ortalama bir kullanım ile pilin %20'si 1.5 saat ekran süresinde tükeniyor. Pil seviyemi %15-20 arasındayken ekran sürem 6 saatlere yaklaşmış oluyor. Eu Stabildeyken 4 saatte pil seviyem o civarlara düşüyordu :) Diğer ayarlardan bahsetmem de gerekirse; Hücresel veri hep açık. Otomatik parlaklık ve karanlık mod kapalı (karanlık modda gündüz ekranı görebilmek için parlaklığı sonuna kadar getirmek gerekiyor. Ne kadar AMOLED bile olsa bu ekstra güç harcaması demek) Wifi ve GPS'te kontrolümde. Gerekmedikçe kapalılar. Bugün de 7:50'den bu yana pil kullanımının görselini de ekliyorum :)

Ekli dosyalar

• pil 1.jpg
    pil 1.jpg
    153,4 KB · Görüntüleme: 17
  • pil 2.jpg
    pil 2.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 17
Üst Alt