Aynen hocam ben o yüzden stabile geçtimSon 2 beta sürümünde yakınlık sensörü çalışmıyor
Mi room dan neden geçmek istiyorsun ki ustamMi roomdan stabile nasıl geçebilirim
Betadaki problemlerden dolayı ben sıkıldım. Telle konuşurken ekranı kapatmiyor. Kamerasını tsm kullanamiyorsun ve benim gördüğüm kadarıyla çoğu bankacılık uygulaması sıkıntı çıkarttı. Stabilde kafam daha rahatEkteki sürümü kullanıyorum 6 saat ekran süresi alıyorum. Aynı sürümde 7 saati gördüm. Pil tasarrufu modu kapalı sadece magisk FDE.AI modülü kurulu ne kadar etkisi var bilmiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dediğiniz problemleri yaşamadım, kamera olarak da gcam kullanıyorum. Tabii size hangisi daha uygunsa o sürümü kullanmanız daha faydalı olucaktır.Betadaki problemlerden dolayı ben sıkıldım. Telle konuşurken ekranı kapatmiyor. Kamerasını tsm kullanamiyorsun ve benim gördüğüm kadarıyla çoğu bankacılık uygulaması sıkıntı çıkarttı. Stabilde kafam daha rahat
Mi roomun en son sürümündeyim bazı hataları var ve gcam kurulmuyor sıkıntılı kamera sorunu var iğrenç çekiyor gerçektenMi room dan neden geçmek istiyorsun ki ustam
Mi room betada mısınız stabil mi?Mi roomun en son sürümündeyim bazı hataları var ve gcam kurulmuyor sıkıntılı kamera sorunu var iğrenç çekiyor gerçekten
Mi room betadayım 9.10.24Mi room betada mısınız stabil mi?