Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
9.11.14 sürümü deneyen oldu mu sensör hatası varmı

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sensör hatası devam ediyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar son çıkan stabil romda performans ve pil süresi nasıl? betadan geçmeye değer mi? Ben şuan 9.10.24 deyim ama hatalar gittikçe artmaya başladı. Hatasız sürüm yok gibi bir şey. Kullanıcılar Performans ve pil süresini benimle paylaşabilirse sevinirim.

Son düzenleme:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
evet beta dan stabile geçilir mi ? çalışma durumu nasıl? eksik hata bir şey var mı

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
ilk fırsatta yükleyecem...
Mi room stabil yüklemenizi tavsiye ederim Reiwa hocamın konusundaki 3 tane modülü de magisk ten kurun ayrıca ayarlardan kullanmadığınız uygulamalara gerekli pil sınırlaması getirin (otomatik başlatmayı kapatmak veya arka plan kısıtlaması getirmek) ilk 1.5 hafta pilde bi değişiklik göremedim çok fazla bazen çok iyi bazen çok kötü oluyordu 1.5 hafta ardından düzenli şarj aralıklarıya kullandığımda elran süresinin ciddi oranda arttığını fark ettim şu anda mi room 10.3.2 de
6 saat 40 dakika ve daha yukarılara ekran süresi aldım

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Mi room stabil yüklemenizi tavsiye ederim Reiwa hocamın konusundaki 3 tane modülü de magisk ten kurun ayrıca ayarlardan kullanmadığınız uygulamalara gerekli pil sınırlaması getirin (otomatik başlatmayı kapatmak veya arka plan kısıtlaması getirmek) ilk 1.5 hafta pilde bi değişiklik göremedim çok fazla bazen çok iyi bazen çok kötü oluyordu 1.5 hafta ardından düzenli şarj aralıklarıya kullandığımda elran süresinin ciddi oranda arttığını fark ettim şu anda mi room 10.3.2 de
6 saat 40 dakika ve daha yukarılara ekran süresi aldım
açıkçası çok yorum var ben zaten pil durumundan müzdaribim. ben 4 saatten yukarı ekran süresi alamıyorum. eu rom stabili deeneyecem. olmazsa mi room stabile geçicem...

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
38
Arkadaşlar stabil sürümdeyim modem dosyası istemiyor ve portre modu çalışıyor ( 10.3.2 stabil den güncelledim)

Başka sorularınız varsa yardımcı olabilirim pek stabil kullanan yok gibi geldiği bana

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-16-20-11-07-935_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-11-16-20-11-07-935_com.android.settings.jpg
    175,7 KB · Görüntüleme: 28

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Arkadaşlar stabil sürümdeyim modem dosyası istemiyor ve portre modu çalışıyor ( 10.3.2 stabil den güncelledim)

Başka sorularınız varsa yardımcı olabilirim pek stabil kullanan yok gibi geldiği bana
Pil durumu nasıl mi room hala miui 11 stabşl vermedi bende bekliyorum

Üst Alt