Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Arkadaşlar sizde orjinal romun stabili ne zaman çıkar gerçekten çıkmış olur yani mi room un en son sürümünü mi 8 se cihazımda kullanıyorum fakat ufak tefek hataları var ve bu benim sinirimi bozmaya başladı

Belli degil bende ayni romu kullaniyorum arada donma,ekranda kararma vs gibi sorunlari var mecbur bekliyorum

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
38
Genelde öyle olur
yükseltme yaparken sıkıntı olmasada , sürüm düşürürken saçma sapan birşeyler olabiliyor.
denedim stabile geçmeyi açılmasına açıldı tel ama kilit ekranı gelir gelmez fastboota düstü :D sımdi tekrar çin rom yükleyip stabili yüklicem

enes.dmir__

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
Xiaomi Mİ8 SE
Konular
0
Haydi hayırlı olsun bakalım. Şebeke sorunu hâlâ devam ediyor. Kurulum yapacak arkadaşlar modem dosyasını flashlamayı unutmasınlar.
Hocam ben modem dosyasını flashlayınca portre kameram yeşil oluyor ne yapmalıyım?

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
38
Hocam ben modem dosyasını flashlayınca portre kameram yeşil oluyor ne yapmalıyım?
malesef ona çözüm yok. modem dosyası ile kamera dosyası çakışıyrmuş. bi kaç problemden dolayı ben suan eski sürümlere dönuyorum. lkonusurken flan ekranı kapatmıyor gibi gibi. bi yenilikte yok 11 de

enes.dmir__

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
Xiaomi Mİ8 SE
Konular
0
malesef ona çözüm yok. modem dosyası ile kamera dosyası çakışıyrmuş. bi kaç problemden dolayı ben suan eski sürümlere dönuyorum. lkonusurken flan ekranı kapatmıyor gibi gibi. bi yenilikte yok 11 de
Ben şimdi bayadır güncelleme yapmadım eski 11 den bir önceki sürüme geçsem sıkıntı olur mu? Bir de nasıl geçeceğim aydınlatırsan sevinirim

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
38
Ben şimdi bayadır güncelleme yapmadım eski 11 den bir önceki sürüme geçsem sıkıntı olur mu? Bir de nasıl geçeceğim aydınlatırsan sevinirim
benım çok tecrübem yok kendi telefonumda deneme yanılmayla hallediyorum. Kendi yaptığım şekilde anlatayım ben stabiline geçmek istediğimde fastbootta kaldım yanı geri dönerken cogu romda boyle olma şansın var. fastbootta kalınca çin fastboot romu ındirip miflash ile flashladım sonrada twrp kurup 10.3.2 stabil yükledim. biraz eski rom ama idare ediyorum suan en azından stabil çalışıyor.

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular