Android 10 için henüz stabil rom yok ve çok da önemli değil Android 10 da hiçbir yenilik gelemediHocam android 10 kullanan stabil bir room var mı mi 8 se için varsa yazarmısınız
şuan aynı sorunu ben de yaşıyorum mi 8se cihazımda. telefon sorunsuz çalışıyor, ama telefonu twrpden sıfırlamak istedim, ne twrp ne de orijinal recovery acılmıyor mi unlocked logosunda kalıyor. adbden twrp yüklemeyi de denedim yüklenmiyordaha önce fastboot yöntemiyle güncelleme yaptım bootloaderı felan açtım 1 kere yaptım 2. Kez güncelledim şu an telefonum recovery modu açmıyor mi unlocked yazan yerde kalıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim bu arada yeniden twrp flashlamayı denedim kabul etmiyor telefon ne yapmalıyım
android 10 da pil bariz sekilde fark etti zaten en onemli sey pil benceAndroid 10 için henüz stabil rom yok ve çok da önemli değil Android 10 da hiçbir yenilik gelemedi
bendede oldu yükleme aracları 3nude indirdim denedim buriyle âca bildim bence bu sekilde deneyin.şuan aynı sorunu ben de yaşıyorum mi 8se cihazımda. telefon sorunsuz çalışıyor, ama telefonu twrpden sıfırlamak istedim, ne twrp ne de orijinal recovery acılmıyor mi unlocked logosunda kalıyor. adbden twrp yüklemeyi de denedim yüklenmiyor
Twrp 3.3.1 1024 kuruluPitchblack kurulu ise fark etmez
IMEI silinmezMerhabalar, eu.stabil rom kullanıyorum.miui11 geçiş yapacağım IMEI'lerim malumyöntemle yazılmıştı, miui 11güncellersem IMEI Lee bozulur mu?
Neye dikkat etmeliyim?
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi