- Adım
- Boran ARIKCI
- Cihazım
- Mi 9T 6/128
- Konular
- 7
11.0.3.0 kurup sıkıntı yaşayan var mı ? Twrp 3.3.0-0423 yüklü. Silinme durumu olabilir mi?
Soldaki ekran kalktı 9.10.10 ile nasıl geri getirebilirimTeşekkürler ,hocam soldaki
Ekran
Teşekkürler hocam,soldaki ekran Google yayını derken piksel romlarda olan Google kart mi ? Oysa süper piksel romlarda encok sevdiğim şeydi haber akışları.
Beta dan stabile geçerken wipe yapmalımıyım? Yaparsak hangi wipe seçenekleri yoksa direkt güncelleme gibi install yapabilirmiyiz
Ben de bunu merak ediyorum. Bug varsa kurulu duzenimi bozmak istemiyorum.11.0.3.0 kurup sıkıntı yaşayan var mı ? Twrp 3.3.0-0423 yüklü. Silinme durumu olabilir mi?
Teşekkürler ,hocam soldaki
Ekran
Teşekkürler hocam,soldaki ekran Google yayını derken piksel romlarda olan Google kart mi ? Oysa süper piksel romlarda encok sevdiğim şeydi haber akışları.
Guncelledim ama maalesef çalışmıyor ana ekrandan "Google"olarak secemiyorumEvet hocam pixeldeki gibi
Guncelledim ama maalesef çalışmıyor ana ekrandan "Google"olarak secemiyorum
Teşekkür ederim hocam, aklıma bir şey takıldı benim şimdi hatırladım geçen aylarda miui 10 da stabil den betaya geçerken sadece format data yapıp yüklemiştim, 4 wipe daha mı sağlıklı hocamFull wipe denilen yada halk arasında 4 wipe dediğimiz , wipe / adv.wipe girip hepsini seçip (otg hariç) silmenizdir.Daha sonra ana ekrandan restart recovery yaparak rom kopyalayıp kurmalısınız.