Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
38
Çin romundan direk eu MIUI 11 e geçiyorsan MIUI 11 rom ile twrp versiyonu uyumlu olmayabilir Çin romdan kademeli olarak eu ya geçmeyi deneyebilirsin

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam değişik bişey oldu karman çorman deneye deneye yaptım en sonunda :)

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
mi 8 se miui 11 e geçeli 6 gün oldu azda olsa bir hızlanma mevcut.
bazı yerlerde türkçe olmayan ingilizce bölümler gördüm ve ilk gün itibariyle yaşadığım google play hizmetleri hatasını da saymazsak gayet iyi diyebilirim
genel anlamda çok bir fark yok sanki 10 du 11 oldu sonuçta beta zamanla stabil hale gelecektir son olarak sim etkinleştirme hizmetleri kabusum olan 0.80 krş
yeniden hayatımda haha--

divanii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Yönetici
Konular
0
Eyvallah Kral bu harika oldu....

şimdi benim gibi kısmen acemi olan arkadaşlar için ufaktan paylaşıyım istedim. ilk kafama takılan bu twrp 1227 nerden bulup nasıl yükleriz oldu. çünkü ben adb fastboot kullanmayı falan pek bilmem. bi yöntem geldi aklıma onu denedim oldu. forumda twrp otomatik yükleme aracı var. onu indirip, ayrıca da twrp 1227 bulup indirip, içerisindeki recovery.img isimli dosyayı yenisi ile değiştirip denedim ve oldu.
daha sonra üstadın anlattığı şekilde önce 4 wipe yaptım sonra format data yaptım ve cihaz tamamen temizlendikten sonra yeni romu ve modem dosyasını içerisine kopyalayıp twrp ile yükledim. ilk açılış biraz uzun sürüyor fakat canavar gibi oldu. bu arada modem dosyası şart çünkü şebeke gelmiyor.
telefonum 10,3,2 ye göre bariz batarya ömrü uzadı harika şekilde stabil ve MIUI 11 benim düşünceme göre harika olmuş.
Mr.Fatih ustam ellerine sağlık. Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi 8 se miui 11 e geçeli 6 gün oldu azda olsa bir hızlanma mevcut.
bazı yerlerde türkçe olmayan ingilizce bölümler gördüm ve ilk gün itibariyle yaşadığım google play hizmetleri hatasını da saymazsak gayet iyi diyebilirim
genel anlamda çok bir fark yok sanki 10 du 11 oldu sonuçta beta zamanla stabil hale gelecektir son olarak sim etkinleştirme hizmetleri kabusum olan 0.80 krş
yeniden hayatımda haha--
başkan birinci sim etkinleşiyor da oluyor da ben bir türlü bu ikinci sim kartı etkinleştiremedim. iki hattımıda aktif kullanıyorum nasıl yaparız?

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Eyvallah Kral bu harika oldu....

şimdi benim gibi kısmen acemi olan arkadaşlar için ufaktan paylaşıyım istedim. ilk kafama takılan bu twrp 1227 nerden bulup nasıl yükleriz oldu. çünkü ben adb fastboot kullanmayı falan pek bilmem. bi yöntem geldi aklıma onu denedim oldu. forumda twrp otomatik yükleme aracı var. onu indirip, ayrıca da twrp 1227 bulup indirip, içerisindeki recovery.img isimli dosyayı yenisi ile değiştirip denedim ve oldu.
daha sonra üstadın anlattığı şekilde önce 4 wipe yaptım sonra format data yaptım ve cihaz tamamen temizlendikten sonra yeni romu ve modem dosyasını içerisine kopyalayıp twrp ile yükledim. ilk açılış biraz uzun sürüyor fakat canavar gibi oldu. bu arada modem dosyası şart çünkü şebeke gelmiyor.
telefonum 10,3,2 ye göre bariz batarya ömrü uzadı harika şekilde stabil ve MIUI 11 benim düşünceme göre harika olmuş.
Mr.Fatih ustam ellerine sağlık. Teşekkürler.

başkan birinci sim etkinleşiyor da oluyor da ben bir türlü bu ikinci sim kartı etkinleştiremedim. iki hattımıda aktif kullanıyorum nasıl yaparız?

İltifatlarınız için çok teşekkür ederiz :) iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Soru ve cevabı ;

Cihazınızın 2 sim soketininde çalıştığına eminmisiniz ? Bunu denemenizi tavsiye ederim eğer çalışıyorsa imeilerde sıkıntı olabilir bunun için aldığınız yerle görüşmeniz de fayda olacaktır. İyi forumlar dileriz...

divanii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Yönetici
Konular
0

Soru ve cevabı ;

Cihazınızın 2 sim soketininde çalıştığına eminmisiniz ? Bunu denemenizi tavsiye ederim eğer çalışıyorsa imeilerde sıkıntı olabilir bunun için aldığınız yerle görüşmeniz de fayda olacaktır. İyi forumlar dileriz...
çalışıyor üstadım biri özel biri şirket hattım. ikisi de sınırsız hat hani sms internet vs açık ama sim 2 etkinleştirilemiyor bildirimi can sıkıyor:D bir zararı var mı deseniz yok ama ne bilim.

Soru ve cevabı ;

iki simin de imei sağlam iki hattıda aktif kullanıyorum slot vs hiçbir sorun yok.
bir de üstadım ben bu kurulumların üzerine twrp den Magisk v16.4 ü flasladım sorunsuz şuan uygulamayı açınca güncelleme de yaptı. bunun üzerine tekrar twrp den Magisk v19.1 i flashlasam sorun olur mu?

Son düzenleme:

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Bendeki twrp sürümü 3.3.0-0423. Miui 11 stabil geldiğinde güncellersem sorun yaşar mıyım? 1227 muhabbetini tam olarak anlamadım.

divanii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Yönetici
Konular
0
Bendeki twrp sürümü 3.3.0-0423. Miui 11 stabil geldiğinde güncellersem sorun yaşar mıyım? 1227 muhabbetini tam olarak anlamadım.
Hocam muhtemelen yaşarsınız. yani üstüne basa basa 1227 olmalı diyorlar. bence riske atmayın.

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı