Canın sağolsunHocam pardon dikkatli bakmamisim sizin sürümünüz oreo,bu pie için geçerli
Yok ya ne kusuruKusura bakmayın hocam tekrardan
Hayır hocam, sistem dosyalarına karışmayin sorun çıkarabilir sadece telefonunuzda yüklediğiniz uygulamalari optimize ediniz.Hocam dediğiniz yerde bol miktarda uygulama var sistem uygulamaları sanırım bunların hepsini mi optimize ediyoruz o kısmı anlamadım
Evet kesinlikle hard reset attiktn sonra şarjcok daha iyi gitmeye başladı. Bunu keske her güncelleme sonrası insanlara yapmaları gerektiğini söyleseler. Yaklaşık 3bck saat pubg whwts app Instagram YouTube mobil veri de ayrıca wifi açık şekilde 6 saat ekran süresi aldım.harlld resetten sonra. Ama telefon beklemede iken 6 saatte %5 şarj yiyor hala. Sabah kalktığımda %95 de buluyorum yani.
Hard reset atmak istiyorsanız telefonun güç tuşu ve ses açma tuşu ile basılı tutarak açın. Karşınıza gelen menüden wipe data all seçeneğini seçin. Telefon yeniden başlayacak ve bütün uygulamalari kuracaktır. Bütün verileriniz silinecektir haberiniz olsun.Üstad mi a2 lite kullanıcısıyım güncellemeden sonra fabrika ayarlarına sıfırladım sadece yetmez mi acaba? hard reset atmakta da bi bilgim yok yardımcı olur musun?
Hocam fabrika ayarı ile hard reset farklı olur hard resette daha iyi sonuçlar alırsınız.Üstad mi a2 lite kullanıcısıyım güncellemeden sonra fabrika ayarlarına sıfırladım sadece yetmez mi acaba? hard reset atmakta da bi bilgim yok yardımcı olur musun?
Çok teşekkür ediyorum attım, umarım iyi sonuç alırım keyifli yıllar şimdiden!Hocam fabrika ayarı ile hard reset farklı olur hard resette daha iyi sonuçlar alırsınız.