- Adım
- ketenlim
- Cihazım
- Mi note3
- Konular
- 4
Patchlerken herhangi bir sorun yaşamadım, telefon patchlerdan sonra restart etti. Ayrıca carstream da ise herhangi bir sorun yok, YouTube sorunsuz açılıyor.
Biraz uzun sürüyor yansıması bir telefonda bildirim çıkıyor ekran kaydedilsin mi diye ona da evet demeniz gerekiyor
Merhaba
carstream ve aamirror ü patchlerken sorun yaşadınız mı? Telefon patch sonrası restart istedi mi?
İşlemlerde sıkıntı yok ise, şöyle bir durumla karşılaştım paylaşayım,
Aamiroru veya carstream i tıkladığınızda aracın sistemi aslında ilk başta müzik uygulaması gibi algılayıp ekranı değiştiriyor, hemen akabinde telefonu çıkarmadan yenide aamirror ü veya carstream i teybinizde yeniden tıklayıp bekleyin, ben bu şekilde görüntü aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AA mirrora bastığımda magisk açık. Rot yetkisini istedi, verdim. Sorun da burada başlıyor galiba, sistem el izinleri hiçistemiyorAA mirror için bastığınızda telefon da magisk açık olsun çünkü önce root yetkisi sonra ise sistemsel izinler istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AA mirrora bastığımda magisk açık. Rot yetkisini istedi, verdim. Sorun da burada başlıyor galiba, sistemsel izinleri hiç istemiyorAA mirror için bastığınızda telefon da magisk açık olsun çünkü önce root yetkisi sonra ise sistemsel izinler istiyor