Yardım Android 9 sonrasi GPS sorunu

chaveal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
mi 8
Konular
4
Arkadaslar normalde bana guncelleme gelmemisti mi flash ile ben guncelledim bu telefonu yani temiz kurulum sayilir.
guncelleme olduktan sonra gps arada bir sapirtiyor.

Forumda onerilen 2 yontem var onlari uyguladim hala duzelmedi

Onerilere acigim yoksa 10.0.3.0 a donmek istiyorum ama onun da fastboot versiyonunu bulamadim.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Normalde ne hatalı çalışıyordu? Sadece GPS mi?
Pie güncellemesini yaptıktan sonra gps sapıttı, çok ciddi hemde, sonra yapı kredi bankası uygulaması kullanılmaz hale geldi, oyun oynarken whatsapp mesajı gelince açılan pencere boş gözüküyordu, ciddi pil tüketimi vardı, şimdi eski sürüme döndüm ve dünya varmış, herşey tıkır tıkır çalışıyor.

Oyla:

Serawara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Bu sabah 10.1.2.0 güncellemesi geldi. Gps'i test edemedim. Gördüğüm ve yazan şeyler: 960 fps ağır çekim gelmiş. Gece çekimleri için özel mod tanımlanmış. Bildirim iyileştirmeleri ve güvenlik yamaları demiş. Gps i birazdan test edecem. Sonucu bildiririm.

Oyla:

redblind

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Brk
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
2
Bu sabah 10.1.2.0 güncellemesi geldi. Gps'i test edemedim. Gördüğüm ve yazan şeyler: 960 fps ağır çekim gelmiş. Gece çekimleri için özel mod tanımlanmış. Bildirim iyileştirmeleri ve güvenlik yamaları demiş. Gps i birazdan test edecem. Sonucu bildiririm.

Test edebildiniz mi hocam gpsi?

Oyla:

Chaosoft

Chao
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10
Meslek
Designed
Konular
11
Çift GPS kapalı iken saçmalıyor onu açınca bir nebze normale dönüyor bu GPS olayının bölge seçimi ile alakası varmı

Oyla:

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
bl kilidini açıp 8,1 e dönüp kullanacagım sanırım xiaomi dönemini bundan sonra bende kapatacagım

Oyla:

Serawara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Xiaomi mi 8 modelinde ciddi ciddi çuvalladı. Donanımı iyi tasarlamak yetmiyor işte. Bunların uyum içinde çalışmasını sağlayan yazılımı yapamıyorsan olmuyor işte. Apple dünyada bu yüzden bu kadar popüler ve tutuluyor. 10 sene önceki iphone 4 hala çatır çatır çalışıyorken yeni çıkan mi 8 i aldığımdan beri sorunların düzelmesini bekliyorum. İşin komik tarafı en iddalı olduğu kısım çift gps çalışmıyor !!!! Sırf bu özelliği için almıştım ama birebir değiştirdiğim iphone 8' in gps'i gayet güzel çalışıyordu.

Oyla:

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
Geri bildirim yaparken İngilizce yazmakla uğraşmayın Türkçe yazmanız'da yeterli olacaktır.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Xiaomi mi 8 modelinde ciddi ciddi çuvalladı. Donanımı iyi tasarlamak yetmiyor işte. Bunların uyum içinde çalışmasını sağlayan yazılımı yapamıyorsan olmuyor işte. Apple dünyada bu yüzden bu kadar popüler ve tutuluyor. 10 sene önceki iphone 4 hala çatır çatır çalışıyorken yeni çıkan mi 8 i aldığımdan beri sorunların düzelmesini bekliyorum. İşin komik tarafı en iddalı olduğu kısım çift gps çalışmıyor !!!! Sırf bu özelliği için almıştım ama birebir değiştirdiğim iphone 8' in gps'i gayet güzel çalışıyordu.
Hocam gps için eski sürüme dönün, başka bir yolu yok. Yani android 8.1 e geri dönün, diğer yazdığınız herşeye katılıyorum.

Oyla:
Üst Alt