Yardım Android 9 sonrasi GPS sorunu

chaveal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
mi 8
Konular
4
Arkadaslar normalde bana guncelleme gelmemisti mi flash ile ben guncelledim bu telefonu yani temiz kurulum sayilir.
guncelleme olduktan sonra gps arada bir sapirtiyor.

Forumda onerilen 2 yontem var onlari uyguladim hala duzelmedi

Onerilere acigim yoksa 10.0.3.0 a donmek istiyorum ama onun da fastboot versiyonunu bulamadim.

chaveal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
mi 8
Konular
4
10.0.3.0 a dondum yarin sabah deneyecegim navigasyonu sonucu yazarim...

Oyla:

chaveal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
mi 8
Konular
4
Sürüm düşürdüm eskiye döndü. Gps sorunsuz çalışıyor.

Oyla:

chaveal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
mi 8
Konular
4
Mi flash ile 10.0.2.0 a düşürdüm sonra 10.0.3.0 a güncelledim. Yapacaksan tüm yedeklerini almayı unutma

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Ben bıktım usandım bu xiaomi nin salakça güncellemesinden, benim de bozulmuş navigasyon. Acayip sıkıldım, en fazla kullandığım şey çalışmıyor artık, artık ne zaman düzelir Allah bilir

Oyla:

Beratgazi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Ben bıktım usandım bu xiaomi nin salakça güncellemesinden, benim de bozulmuş navigasyon. Acayip sıkıldım, en fazla kullandığım şey çalışmıyor artık, artık ne zaman düzelir Allah bilir
Gerçekten kullanılmaz halde şuan navigasyon bu kadar saçmalık olamaz geri nasıl eski sürüme donucez onu da bilmiyorum alalı 1 ay oldu herhalde 4 yıllık emektar Asus zenfone 6 im şuan daha kullanılabilir vaziyette

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Gerçekten kullanılmaz halde şuan navigasyon bu kadar saçmalık olamaz geri nasıl eski sürüme donucez onu da bilmiyorum alalı 1 ay oldu herhalde 4 yıllık emektar Asus zenfone 6 im şuan daha kullanılabilir vaziyette
Ben daha fazla bu markanın kahrını çekemeyeceğim, yeter artık, 4. Xiaomi telefonum ve hep aynı muhabbet, telefonu güncelle sonra çöp.

Oyla:

Serawara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Mi 8 son 10.1.1.0 güncellemesinden sonra benim gps de sapıttı. Bu telefonu almamın en büyük nedeni çift gps olmasıydı. Bu gün bi yere giderken navi delirtti beni. Bir anda sağ veya sol yola sapıyor tekrar giriyor, geri kalıyor hızlanıyor. Geri bildirime yazdım bakalım. Siz de yazın belki dikkate alırlar. Iphone 8 ile değiştim bu teli ama pişman olmaya başladım. Gps'i gayet iyiydi.

Oyla:

Beratgazi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Mi 8 son 10.1.1.0 güncellemesinden sonra benim gps de sapıttı. Bu telefonu almamın en büyük nedeni çift gps olmasıydı. Bu gün bi yere giderken navi delirtti beni. Bir anda sağ veya sol yola sapıyor tekrar giriyor, geri kalıyor hızlanıyor. Geri bildirime yazdım bakalım. Siz de yazın belki dikkate alırlar. Iphone 8 ile değiştim bu teli ama pişman olmaya başladım. Gps'i gayet iyiydi.
Geri bildirim nerede hocam birde İngilizce mi yazmak lazım

Oyla:
Üst Alt