- Adım
- Gökdeniz
- Cihazım
- Mi A2 Lite
- Konular
- 1
güvenlik yaması seviyesi 1 kasım 2018 diyor, sizce problem çıkarır mı
Gerçekten ahize çok kötü olmuş, karşıdakinin sesi çok kötü geliyorahize sesinde sorun var. çok boğuk ses geliyor. ahize sesi çok yüksekken parazit yapıyor.
5 Kasım olması lazımdı emin misiniz?güvenlik yaması seviyesi 1 kasım 2018 diyor, sizce problem çıkarır mı
videoda dediklerini harfi harfine yaptım ama olmadı başarılı olmadı.harika olmuş ilk başta başaramamıştım vidyo ile çözüldü teşekkürler şu anda indirme işleminin tamamlanmasını bekliyorum
bilmiyorum 1 kasım yazıyor güvenlik sürümü kontrolünü güncelliyorum gözükmüyor5 Kasım olması lazımdı emin misiniz?
Miui sitesinden stok rom indirin ve mi flash ile kurunAndroid 8 e dönmek istiyorum nasıl donebilirim
Kurulum videosu varmı ilk defa mi kullanıcısıyım bu saf android arayüz sıkıntı olmaz mıMiui sitesinden stok rom indirin ve mi flash ile kurun
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MIUI nun sitesinde android 9 var 8 yok maalesefMiui sitesinden stok rom indirin ve mi flash ile kurun
MIUI nun sitesinde android 9 var 8 yok maalesefMiui sitesinden stok rom indirin ve mi flash ile kurun
9 henüz tüm cihazlara gelmemişken sitesinde olması biraz garip olurduKurulum videosu varmı ilk defa mi kullanıcısıyım bu saf android arayüz sıkıntı olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI nun sitesinde android 9 var 8 yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI nun sitesinde android 9 var 8 yok maalesef