İyi akşamlar kaynak bilgisi verebilir misinizGüncellemenin Beta olduğu bilgisi geldi. İlgili arkadaşlara Duyurulur...
Telefona tekrar format atın düzeliyor tek sıkıntı gelen ses berbat aşırı yüksek ve cızırtılı TLF bozuldu diye servise gondermyin yurt içi güncelleme gelince düzelecek diyorlNavigasyon barı ayarlardan değişiyor. Ben nova launcher kullanıyorum sizin ki saf pie olmuş bir sorun yok lütfen biraz kurcalayıp yine bulamazsanız sorununuzu yazınız
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aga bende seninki gibi olmadı rom daha farklı oldu ya ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alttaki sanal tuşlar gitmedi + bir sorunu var telefon çaldığında çentik kayboluyor arama ekranı küçülüyor
İyi akşamlar kaynak bilgisi verebilir misiniz
tamamdır teşekkürler peki bilginiz var mı yurtiçi güncelleme ne zaman gelir ?Telefona tekrar format atın düzeliyor tek sıkıntı gelen ses berbat aşırı yüksek ve cızırtılı TLF bozuldu diye servise gondermyin yurt içi güncelleme gelince düzelecek diyorl
Telefona tekrar format atınvpn ile değil normal fabrika ayarlarina dön de tekrar sistem den düzeliyor tek sıkıntı gelen ses berbat aşırı yüksek ve cızırtılı TLF bozuldu diye servise gondermyin yurt içi güncelleme gelince düzelecek diyorlar.
Bende merak etmeye basladim.tamamdır teşekkürler peki bilginiz var mı yurtiçi güncelleme ne zaman gelir ?
Hiçbir bilgim yok bu durumdan iyice sıkılmadan umarım gelirtamamdır teşekkürler peki bilginiz var mı yurtiçi güncelleme ne zaman gelir ?
bir öncekine göre daha güzel olmuş.Yeni navigasyon çubuğu ile ilgili ne gibi bir değişiklik yapmışlar acaba?