- Adım
- -
- Cihazım
- .
- Konular
- 37
Ekran yenilenme hızı bu ve bariz bir şekilde fark ediliyor.Hiz nasil artiyor dolgunluk bakimdan mi yoksa sadece hiz bakimdanmi ?
Ekran yenilenme hızı bu ve bariz bir şekilde fark ediliyor.Hiz nasil artiyor dolgunluk bakimdan mi yoksa sadece hiz bakimdanmi ?
Mi 8 SE için kendim şuan kullanmaktayim tek kelime ile muhteşem oldu hiçbir uygulama da sayfada titreme tırtıklanma olmuyor ekran yağ gibi akıyor ayrıca ısınma erken şarj bitme olmadı 1 Aydır kullanıyorum çok memnun kaldım tavsiye ederimMi8 se için yok muuuu
84 değil de 75 daha bu iyi Hocam yükseltinMi 8 SE için kendim şuan kullanmaktayim tek kelime ile muhteşem oldu hiçbir uygulama da sayfada titreme tırtıklanma olmuyor ekran yağ gibi akıyor ayrıca ısınma erken şarj bitme olmadı 1 Aydır kullanıyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim
Açtığın konudan yola çıkarak bende denedim fakat dokunmatik çalışmaz hale geldi ve bu bi tek benim başıma gelen birşey değil şuan tekrar rom kuruyorum verdiğin backupta işe yaramadı.Mi 8 SE için kendim şuan kullanmaktayim tek kelime ile muhteşem oldu hiçbir uygulama da sayfada titreme tırtıklanma olmuyor ekran yağ gibi akıyor ayrıca ısınma erken şarj bitme olmadı 1 Aydır kullanıyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim
Ekranınız zarar mı gördü?Açtığın konudan yola çıkarak bende denedim fakat dokunmatik çalışmaz hale geldi ve bu bi tek benim başıma gelen birşey değil şuan tekrar rom kuruyorum verdiğin backupta işe yaramadı.
Dokunmatik çalışmadıEkranınız zarar mı gördü?
Ee naptınız?Dokunmatik çalışmadı
Hocam, OC işlemleri her zaman risk taşır. İlk başlarda pozitif deneyimleri olsa da uzun vadede en azından, kullanım ömrünü kısaltır. Bu tür işlemler standart uygulamalar değildir, artısını eksisini göz önünde bulundurup iyi düşünmek gerekir.Açtığın konudan yola çıkarak bende denedim fakat dokunmatik çalışmaz hale geldi ve bu bi tek benim başıma gelen birşey değil şuan tekrar rom kuruyorum verdiğin backupta işe yaramadı.
Pc ekranlarında ızın vermiyor uste cıkmaya telefonlarda buna ızın vermesı benı şaşırtmıstı ılk gördüğümde. Evet bu ıslem oc olabilir ama desteklıyor demek kı ekran acaba amoled ekrana özgü bı durum mu bu.Hocam, OC işlemleri her zaman risk taşır. İlk başlarda pozitif deneyimleri olsa da uzun vadede en azından, kullanım ömrünü kısaltır. Bu tür işlemler standart uygulamalar değildir, artısını eksisini göz önünde bulundurup iyi düşünmek gerekir.