global rom bu sayfadan indirdim ama root olmuyor root yaptın zaman cihazı reboot dedinde cihaz tekrar twrp ekranı geliyorglobal rom için hangi başlığa bakıcam bir sürü var , yardımcı olabilirseniz sevinirim birde buradaki twrp uyumlumu acaba ?
SELAM KARDEŞİM CİHAZA TWRP YÜKLEDİM ROOT YÜKLEDİM VE DAHA SONRA EN SON SÜRÜM STABEL EU ROM KURDUM AMA AÇILIŞ EKRANINDA KALIYOR 10/15 DAKİKA BEKLEMEME RAGMEN VE DAHA SONRA ONU SİLİP BU SEFEF GLOBAL ROMU FLASHLADIM VE ROOT ATTIM VE REBOOT DEDİM ZAMAN CİHAZ BİRAZ BEKLEDİKDEN SONRA TEKRAR TWRP EKRANI AÇILIYOR ANCAN UNROOT YAPTIM ZAMAN AÇILIYORGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_minote10micc9pro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro - 3.3.1-1118 Android Pie
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
SELAM KARDEŞİM CİHAZA TWRP YÜKLEDİM ROOT YÜKLEDİM VE DAHA SONRA EN SON SÜRÜM STABEL EU ROM KURDUM AMA AÇILIŞ EKRANINDA KALIYOR 10/15 DAKİKA BEKLEMEME RAGMEN VE DAHA SONRA ONU SİLİP BU SEFEF GLOBAL ROMU FLASHLADIM VE ROOT ATTIM VE REBOOT DEDİM ZAMAN CİHAZ BİRAZ BEKLEDİKDEN SONRA TEKRAR TWRP EKRANI AÇILIYOR ANCAN UNROOT YAPTIM ZAMAN AÇILIYORGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_minote10micc9pro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Romu kurduktan sonra cihaz açılsın, cihazın kurulumunu yapın ardından magisk kurunSelam kardeşim cihaza twrp yükledim root yükledim ve daha sonra en son sürüm stabel eu rom kurdum ama açılış ekranında kalıyor 10/15 dakika beklememe ragmen ve daha sonra onu silip bu sefef global romu flashladım ve root attım ve reboot dedim zaman cihaz biraz bekledikden sonra tekrar twrp ekranı açılıyor ancan unroot yaptım zaman açılıyor
Bunların bir çözümü varmıdır yardımcı olursan sevinirim.
EU ROMU KURDUM ZAMAN LOGODA KALIYOR İLERLEMİYOR YARIM SAAT BEKLEDİM GENE AYNI YERDE KALIYORRomu kurduktan sonra cihaz açılsın, cihazın kurulumunu yapın ardından magisk kurun
Hocam kalıcı twrp için hangi magisk kurmamız lazım linkkalıcı twrp için magisk ya da custom rom sart hocam
Magisk 20.1 kurmanız yeterliHocam kalıcı twrp için hangi magisk kurmamız lazım link
Bir de magisk kurduktan sonra başka birşey kurmamız lazım mı kalıcı olması için imel Atıcam da telefona
Redmi Note 8 Pro için de kullanılabilir mi?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp Recovery Yükleme