Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 11[Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı
Güncelleme hatası değil.Pil gostergesini grafik dışında göster yapar iseniz, ekran köşesi oval olduğundan sığmıyor ve küçük gösteriyor.pil yüzdeliğini Grafik içinde ayarlar iseniz tam görünür.
hata olduğunu kabul ettiğinize göre bir şeyi farkettim bildirim paneli açıkken bildirim geldiğinde ekran kararır gibi oluyor bazen .ekrandan parmak izi olayını hala çözememişler yazılım mı bu şekilde çalışıyor bilmiyorum miui 10 da da bu şekildeydi.parmak algılarken aod ekran kapanıyor hemen. onun yerine parmağı okuduktan sonra kapansa göze daha hoş gelicektir
Hatayı kabullendim diyelim Verilen zamana sığdırmak için bazı şeyler gözden kaçmış ya da üzerinde durmamış olabilirler.
Bilmiyorum bende mi öyle ama bu romda bölge Çin olarak değişiyor ve değiştirilemiyor. EU 11 betada bu sorun yoktu
hocam verilen zamn yeterli bir süre .geçenlerde haberlere çıktı miui 12 çalışmaları başladı diye yani yazılımın 1 yıl içinde geliştirildiğini bize söylüyorlarsa hiçbir sıkıntı olmaması gerek diye düşünüyorum .neyse asıl önemli olan pil performansı .şuan deniyorum telefonu yatırdım boştayken ne kadar harcayacak. şuan iyi gözüküyor
Ben sahsen bu tür ufak tefek görsel sorunlara pek bakmıyorum.Xioami çok fazla model çıkarıyor hepsine birden yetişmekte çok zor oluyor.Ama fena işte çıkarmıyor. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Bir kaç modelle bile bu kadarını başaramayan markalar var. Bölge Sizde de mi Çin görünüyor ve değiştirilemiyor acaba?
Ben beta EU denedim hem Android 10 hem MIUI 11.1 ve daha akıcı.Sonra bunu kurdum.Ama EU betaya geri dönücem galiba. EU stabilden haberiniz var mı Hocam?
Ben sahsen bu tür ufak tefek görsel sorunlara pek bakmıyorum.Xioami çok fazla model çıkarıyor hepsine birden yetişmekte çok zor oluyor.Ama fena işte çıkarmıyor. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Bir kaç modelle bile bu kadarını başaramayan markalar var. Bölge Sizde de mi Çin görünüyor ve değiştirilemiyor acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben beta EU denedim hem Android 10 hem MIUI 11.1 ve daha akıcı.Sonra bunu kurdum.Ama EU betaya geri dönücem galiba. EU stabilden haberiniz var mı Hocam?
hocam bölge türkiye bende .akıcılık işini şöyle yapıyorum geliştirici seçenekelrinde animasyon geçiş hıznız 0.5 yapıyorum . geçişler yavaşlamış olsa da burdan 0.5 yaparark yavaşlık hissetmiyorum.