MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
Güncelleme hatası değil.Pil gostergesini grafik dışında göster yapar iseniz, ekran köşesi oval olduğundan sığmıyor ve küçük gösteriyor.pil yüzdeliğini Grafik içinde ayarlar iseniz tam görünür.
hata hocam ne derseniz diyin sağdaki ikonlar azıcık sola kaydırılarak düzeltilebilecek bir şey

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam o kadarı kadı kızında da vardır. :D Başka hatalar olmasında varsın hata bununla kalsın.

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
Hocam o kadarı kadı kızında da vardır. :D Başka hatalar olmasında varsın hata bununla kalsın.
hata olduğunu kabul ettiğinize göre:) bir şeyi farkettim bildirim paneli açıkken bildirim geldiğinde ekran kararır gibi oluyor bazen .ekrandan parmak izi olayını hala çözememişler yazılım mı bu şekilde çalışıyor bilmiyorum miui 10 da da bu şekildeydi.parmak algılarken aod ekran kapanıyor hemen. onun yerine parmağı okuduktan sonra kapansa göze daha hoş gelicektir

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hatayı kabullendim diyelim :$Yes~~ Verilen zamana sığdırmak için bazı şeyler gözden kaçmış ya da üzerinde durmamış olabilirler.
Bilmiyorum bende mi öyle ama bu romda bölge Çin olarak değişiyor ve değiştirilemiyor. EU 11 betada bu sorun yoktu

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam verilen zamn yeterli bir süre .geçenlerde haberlere çıktı miui 12 çalışmaları başladı diye yani yazılımın 1 yıl içinde geliştirildiğini bize söylüyorlarsa hiçbir sıkıntı olmaması gerek diye düşünüyorum .neyse asıl önemli olan pil performansı .şuan deniyorum telefonu yatırdım boştayken ne kadar harcayacak. şuan iyi gözüküyor

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ben sahsen bu tür ufak tefek görsel sorunlara pek bakmıyorum.Xioami çok fazla model çıkarıyor hepsine birden yetişmekte çok zor oluyor.Ama fena işte çıkarmıyor. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Bir kaç modelle bile bu kadarını başaramayan markalar var. Bölge Sizde de mi Çin görünüyor ve değiştirilemiyor acaba?

Denedim hocam tavsiye ederim. Ultra pil trasarrufu gelmemiş bide android 10 hala gelmemiş. Yalnız bu EEA rom değilm PFBMIXM haberin olsun.
Ben beta EU denedim hem Android 10 hem MIUI 11.1 ve daha akıcı.Sonra bunu kurdum.Ama EU betaya geri dönücem galiba. EU stabilden haberiniz var mı Hocam?

Son düzenleme:

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
Ben sahsen bu tür ufak tefek görsel sorunlara pek bakmıyorum.Xioami çok fazla model çıkarıyor hepsine birden yetişmekte çok zor oluyor.Ama fena işte çıkarmıyor. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Bir kaç modelle bile bu kadarını başaramayan markalar var. Bölge Sizde de mi Çin görünüyor ve değiştirilemiyor acaba?

Ben beta EU denedim hem Android 10 hem MIUI 11.1 ve daha akıcı.Sonra bunu kurdum.Ama EU betaya geri dönücem galiba. EU stabilden haberiniz var mı Hocam?
hocam bölge türkiye bende .akıcılık işini şöyle yapıyorum geliştirici seçenekelrinde animasyon geçiş hıznız 0.5 yapıyorum . geçişler yavaşlamış olsa da burdan 0.5 yaparark yavaşlık hissetmiyorum.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Teşekkür ederim Hocam.Tavsiyenize göre deneyeyim. Ama sonunda EU ya döneceğim bundan eminim.

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Şarj göstergesinde neden bir rakam büyük diğer rakam küçük duruyor. Onu sizmi yaptınız yoksa güncellemenin hatasımı

Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
MIUI 11 in genel hatası hocam o ekranı dönderince tam gözüküyor

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman