Gcam [Android 9+] Google Kamera 7.3.020 v8 Remastered [STABİL] [GÜNCEL] [TÜRKÇE]

Darxouls

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Note 7
Konular
7
Hocam bi sürümü silip başka sürüm gcam yüklerken felan tüm verileri temizle işlemi oluyordu bazı gcamlerde ona gerek varmı ve onun amacı neydi?

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam bi sürümü silip başka sürüm gcam yüklerken felan tüm verileri temizle işlemi oluyordu bazı gcamlerde ona gerek varmı ve onun amacı neydi?
Tüm verileri temizle diyip kurulum yapmak daha stabil yükleme imkanı sağlıyor hocam. önceki sürümle olan değişikliklerde kalan veriler çakışmaya ve programın hata vermesine sebep olabiliyor. Bu yüzden yeni kurulumlardan sonra "Tüm verileri temizle" seçeneğini kullanmanızı öneririm.

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Tüm verileri temizle diyip kurulum yapmak daha stabil yükleme imkanı sağlıyor hocam. önceki sürümle olan değişikliklerde kalan veriler çakışmaya ve programın hata vermesine sebep olabiliyor. Bu yüzden yeni kurulumlardan sonra "Tüm verileri temizle" seçeneğini kullanmanızı öneririm.
İlginçtir Ben tüm verileri temizle deyip kaldırıp yeni sürümü yüklediğim halde sizin paylastığınız önerilen ayarlar bozulmamış, varsayılan şekline dönmemiş oluyor Eu Miui 12 rom kullanıyorum

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
İlginçtir Ben tüm verileri temizle deyip kaldırıp yeni sürümü yüklediğim halde sizin paylastığınız önerilen ayarlar bozulmamış, varsayılan şekline dönmemiş oluyor Eu Miui 12 rom kullanıyorum
Gerçekten ilginç hocam. Siz yine de GCam'im keyfini çıkarmaya devam edin :)

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Şu saat itibariyle çektim,bulutlar bi güzel göründü gözüme. İlk foto Stock Kamera (Keskinlik en yüksekte de olsa detay yok ve yağlı boya gibi), ikinci foto ise
GCam (Bunda da detay bol, renk yok. Doygunluğu ne kadar artırırsam arttırıyım.) Ortasını hiç bulamadım angel~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu işte bir yanlışlık var. İlk fotoğrafta hava açık ve ferahlatıcı. İkinci fotoğrafta hava kapalı ve kasvetli. Sanki birazdan şimşek çakacak, yağmur yağacakmış gibi görünüyor.

İki fotoğraf da aynı zamanda çekildi, değil mi? Sanki farklı zamanlarda çekilmiş gibi görünüyor. :D

Hangisi gerçeğe daha yakın peki?

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Bu işte bir yanlışlık var. İlk fotoğrafta hava açık ve ferahlatıcı. İkinci fotoğrafta hava kapalı ve kasvetli. Sanki birazdan şimşek çakacak, yağmur yağacakmış gibi görünüyor.

İki fotoğraf da aynı zamanda çekildi, değil mi? Sanki farklı zamanlarda çekilmiş gibi görünüyor. :D

Stok kameranın odağında ışığın şiddeti havayı bu şekilde göstermiş hocam. GCam için odak stok kameradaki yerde değildir büyük ihtimalle.

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10

Haha aynen birinde sağlam yağmur geliyor, diğeri güllük gülistanlık görünüyor, gel de hangisi gerçek çöz

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Renk konusunda sorun yaşarsanız tekrar düzenleme yapar ve paylaşırım hocam.
Siz geliştirici grubundasınız galiba. Kütüphane ayarlarına kontrast seçeneği eklenecek mi? Parrot'a ulaşıp kütüphane ayarlarına kontrast seçeneği eklemeyi teklif edebilir misiniz?

v6 kullanıyorum. Kontrast çok yüksek maalesef. Fotoğrafı çektikten sonra Google Fotoğraflar'da düzenlemeyi açıp fotoğrafın kontrastını yarı yarıya düşürmek zorunda kalıyorum.

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Siz geliştirici grubundasınız galiba. Kütüphane ayarlarına kontrast seçeneği eklenecek mi? Parrot'a ulaşıp kütüphane ayarlarına kontrast seçeneği eklemeyi teklif edebilir misiniz?

v6 kullanıyorum. Kontrast çok yüksek maalesef. Fotoğrafı çektikten sonra Google Fotoğraflar'da düzenlemeyi açıp fotoğrafın kontrastını yarı yarıya düşürmek zorunda kalıyorum.
Geliştirici grubunda değilim hocam, anlık olarak her detayı takip ederek tüm versiyonları deneyimlemeye çalışıyorum. Fakat geliştirici grubunda bununla alakalı olarak ekleme yapılabilir mi sorarım hocam.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Geliştirici grubunda değilim hocam, anlık olarak her detayı takip ederek tüm versiyonları deneyimlemeye çalışıyorum. Fakat geliştirici grubunda bununla alakalı olarak ekleme yapılabilir mi sorarım hocam.
v6 sürümü Telegram grubunda 29 Mayıs'ta paylaşıldı. Siz forumda 26 Mayıs'ta paylaştınız. Hadi hadi, saklamayın. Var sizde bir şey. :D

Kontrast konusunu dile getirirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.

Üst Alt