- Konular
- 9
evet ikisinede girebiliyorumFastboot moda ya da twrpye giriyor mu hocam cihaz
evet ikisinede girebiliyorumFastboot moda ya da twrpye giriyor mu hocam cihaz
İsterseniz fastboot moddan temiz kurulum yaparak yeniden romu kurun ondan sonra tekrar işlemleri tekrarlayın adımları dikkatle yapınız amaevet ikisinede girebiliyorum
Unroot yapınca hiç açılmamya başladı. twrp üstünden bir çözümü yokmu.İsterseniz fastboot moddan temiz kurulum yaparak yeniden romu kurun ondan sonra tekrar işlemleri tekrarlayın adımları dikkatle yapınız ama
Romların recoverysini indirerek ordan yeniden kurabilirsiniz full wipe yaparak ama tüm verileriniz silinirUnroot yapınca hiç açılmamya başladı. twrp üstünden bir çözümü yokmu.
tekrar magiks kuruyorum ama düzelmiyor.
Rom sürümü ile alakalı değildir. Android sürümü ile alakalıdır. Yani evetarkadaşlar selamunaleyküm . Bir sorum olacak forumda cevabını bulamadım tatmin etmedi tam beni , bu ROOT işlemi EU ROOM için geçerli midir ?
Evet yapabilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Emin olmak için soruyorum bu sürüm için yapabilir miyim ? Ayrıca rica etsem ilgili bağlantıyı atabilir misiniz ?
Önceki mesajlara bakınız ve lütfen mesajlarınızin hepsini kalın yazmayınızÇok sağolun yaptım fakat cts profile false hatası alıyorum