Magisk yükleyince bootloop oluyorsa o supersu klasöründe unroot.zip var onu flashlayın cihaz açılacaktır sonra magiski tekrar flashlayın ardından reboot demeden önce wipe/cache yapın soldanMagiks i yüklendikten sonra Android yazısında takılı kalıyordu. Fastboot Dan tekrar twrp yükledim. Normale döndü. Ne zaman twrp den bir şey flashlamak istesem tekrar Android yazısında takılı kalıyor ve tekrar fastboot'tan twrp yüklemem gerekiyor. Nasıl bu sorunu çözerim ?
unroot yaptım şimdi sürekli redmi yazısımda kalıyor. eskiden açılıp kapanıyordu şimdi sadece redmi yazısında klıyor.Magisk yükleyince bootloop oluyorsa o supersu klasöründe unroot.zip var onu flashlayın cihaz açılacaktır sonra magiski tekrar flashlayın ardından reboot demeden önce wipe/cache yapın soldan
Üstte android yazısı demişsiniz onu tam anlamadımunroot yaptım şimdi sürekli redmi yazısımda kalıyor. eskiden açılıp kapanıyordu şimdi sadece redmi yazısında klıyor.
redmi yazıyor altında da poweed by android yazıyor. ilk açılış ekranı.Üstte android yazısı demişsiniz onu tam anlamadım
O zaman sorun üstteki ile aynı gözüküyor hocam redmi ile android yeri aynı çünküredmi yazıyor altında da poweed by android yazıyor. ilk açılış ekranı.
Ayrıca cihazınızın modeli nedirredmi yazıyor altında da poweed by android yazıyor. ilk açılış ekranı.
Redmi note 8 proO zaman sorun üstteki ile aynı gözüküyor hocam redmi ile android yeri aynı çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca cihazınızın modeli nedir
Fastboot moda ya da twrpye giriyor mu hocam cihazRedmi note 8 pro