Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

hyttrkoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hayati
Cihazım
Mi4LTE-Mİ6
Konular
1
Arkadaşlar merhaba;

MIUI 10 V10.4.1.0 PCAMIXM güncellemesi bana otomatik olarak geldi.Ama tatilde olduğum için evde wifiden indirmek için bekletiyordum.Eve geldiğimde güncelleme bildirimin kaybolduğunu gördüm, acaba kendimi otomatikmi yaptı diye düşünürken baktığımda hala MIUI 10.3'de kaldığını gördüm. En son paketi indir dediğimde ise.Güncelleme indirilemiyor Bir ve iki dakika bekleyin ve ardından tekrar deneyin diyor.Bekliyorum ama yine aynısı çıkıyor.Ne yapacağımı bilemedim acaba umursamasammı diyorum.Bana bir yol gösterirmisiniz.

Ayrıca daha önce bu konudaki gibi hiç ROM yüklemesi yapmadım çok tecrübesizim açık söylemek gerekirsede bişi olacak diye korkuyorum.Bu konuda tecrübelerini aktarabilecek biri varmı?
Güncelleme geri çekildi. Umursama

alhnesn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Güncelleme iki haftadır gelip geri çekiliyor 2 hafta önce hafta içi güncelleme bildirimi geldi haftasonu yükleyecektim uygun güncelleme yok dedi hafta içi tekrar geldi sevindim ben de fakat haftasonu yine gitti kaldım miui 10.3te
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba;

MIUI 10 V10.4.1.0 PCAMIXM güncellemesi bana otomatik olarak geldi.Ama tatilde olduğum için evde wifiden indirmek için bekletiyordum.Eve geldiğimde güncelleme bildirimin kaybolduğunu gördüm, acaba kendimi otomatikmi yaptı diye düşünürken baktığımda hala MIUI 10.3'de kaldığını gördüm. En son paketi indir dediğimde ise.Güncelleme indirilemiyor Bir ve iki dakika bekleyin ve ardından tekrar deneyin diyor.Bekliyorum ama yine aynısı çıkıyor.Ne yapacağımı bilemedim acaba umursamasammı diyorum.Bana bir yol gösterirmisiniz.

Ayrıca daha önce bu konudaki gibi hiç ROM yüklemesi yapmadım çok tecrübesizim açık söylemek gerekirsede bişi olacak diye korkuyorum.Bu konuda tecrübelerini aktarabilecek biri varmı?
Aynı sorun bende de var

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
21
nerede kaldı bu güncelleme ya, ota'dan bir türlü veremediler.

Ozalp4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Benimki şimdi Otomatik güncelledi. Ayarlardan bl kilidini açma kapama butonu koymuşlar
bl açma kapama butonu nerde merak ettim.? göremedimde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki şimdi Otomatik güncelledi. Ayarlardan bl kilidini açma kapama butonu koymuşlar
nerde ekli bu buton göremedimde.?

Microline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Güncellemeden sonra telefon sapıtmaya başladı. Geri tuşu dokunmatiği çok zor algılıyor. Mesaj yazarken klavyede kitlenmeler oluyor. Aylardır takılmayan oyunlarda takılmalar yaşıyorum. Bu güncelleme şuan için hiç sağlıklı değil bence yüklemek için acele etmeyin. Birde arada bir ekranda reklam çıkıyor onu çözebilmiş değilim.

incesu555

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet ışık
Cihazım
mi6
Konular
0
Selam,
TWRP sorunu.
bu konu açıldığı günden beri bu romu kullanıyorum.
Bugün twrp kurmak istedim . twrp son sürüm 3.3.1.-2 kurdum. Fakat telefon şimdi açılmıyor. Mi logosunda kalıyor. Yanıp yanıp sönüyor.
Stock recovery dönme veya telefondaki bilgileri kaybetmeden başka bir twrp ile telefonu açmam mümkün mü.
Stok recovery dönebilirsem eğer nereden bulabilirim. Aramadığım site kalmadı.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Selam,
TWRP sorunu.
bu konu açıldığı günden beri bu romu kullanıyorum.
Bugün twrp kurmak istedim . twrp son sürüm 3.3.1.-2 kurdum. Fakat telefon şimdi açılmıyor. Mi logosunda kalıyor. Yanıp yanıp sönüyor.
Stock recovery dönme veya telefondaki bilgileri kaybetmeden başka bir twrp ile telefonu açmam mümkün mü.
Stok recovery dönebilirsem eğer nereden bulabilirim. Aramadığım site kalmadı.
Telefonu recovery modunda başlatın pcye bağlayın 4 wipe yapın ardından format data yapın temiz olsun.sonra twrpyi yeniden başlatın. Pcden eu beta 9.8.8 indirin ve telefonun dosyasına atın. Ardından install bölümünden romu kurun. Aynı sorunu yaşadım forumdaki arkadaşlar sayesinde çözdüm. Bu arada bl kilidiniz açık değil mı ?

incesu555

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet ışık
Cihazım
mi6
Konular
0
Telefonu recovery modunda başlatın pcye bağlayın 4 wipe yapın ardından format data yapın temiz olsun.sonra twrpyi yeniden başlatın. Pcden eu beta 9.8.8 indirin ve telefonun dosyasına atın. Ardından install bölümünden romu kurun. Aynı sorunu yaşadım forumdaki arkadaşlar sayesinde çözdüm. Bu arada bl kilidiniz açık değil mı ?
Benim yeniden yükleme sıkıntım yok hocam. telefonu sıfırlamadan kurtarma çabasındayım.
Aslında mi flashtool ile sıfırdan temiz kurulum yapabilirim.
Alakanız için teşekkür ederim.
SAygılarımla.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Benim yeniden yükleme sıkıntım yok hocam. telefonu sıfırlamadan kurtarma çabasındayım.
Aslında mi flashtool ile sıfırdan temiz kurulum yapabilirim.
Alakanız için teşekkür ederim.
SAygılarımla.
Yedekleme yapın o zaman hocam sonra o yedeği pcye aktarın temiz kurulum yapın sonra o yedekleri pcden telefona atıp restore yapın

Kadebostany

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ulaş
Cihazım
MI 6
Konular
0
Merhaba,
Bunu MI Community'e de yazmıştım, buraya da yazayım.

MI 6 cihazlarına dağıtılan stabil Android 9 güncellemesini ben de aldım. Ancak güncelleme sonrasında galerimle ilgili sorun yaşamaya başladım.

Güncelleme sonrasında galerime eklediğim görsel ve videolar hiçbir uygulama tarafından görünmüyor. Galeriye girince görebiliyorum, fakat WhatsApp, Instagram v.b. uygulamalarda hiçbir şekilde çıkmıyor. Güncelleme öncesinde galerime eklemiş olduğum her şey mevcut.

Kameramla çektiğim şeyler görünüyor. Aldığım ekran görüntüleri de. Ancak diğer şeylere ulaşamıyorum.

Bu arada uygulamaları kaldırıp geri kurdum :) İşe yaramadı. :(

Bu sorunu yaşayan var mıdır acaba? Çözümü için ne yapmalı, bilen varsa yardımını rica ederim.

Üst Alt