Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Arkadaşlar 2 gün önce telefonuma bir güncelleme geldi, güncelleme sonrası uygulamalara (whatsapp, mesajlar, rehber, arama v.b) tıkladığımda "uygulama cihazınıza yüklü değil" yazıyor ve açılmıyor. Ayarlar kısmındada sadece bir kaç yere girebiliyorum. Bugün tahtakalede xiaomi teknik servis diye bir yere götürdüm, içini açıp format atacağız dediler. 128gb neredeyse tamamen dolu, çocuklarımın resimleri, bir sürü numara, 2 whatsapp konuşmaları v.s. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Uygulamaları kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?

erdal03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
3
Uygulamaları kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Hocam kaldırabiliyorum, yani simgeye basılı tutup en üstte çıkan kaldır kısmına atıyorum. Ama yüklemek için play store veya, google chrome veya başka herhangi bir şeye giremiyorum. Yani sorunum sadece whatsapp v.b uygulamalar değil, mesela ayarlarda yüklü uygulamar v.b yerlerede giremiyorum. Galeri, kamera, rehber, arama v. S hic bir yere giremiyorum

Hendry1239

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Hocam kaldırabiliyorum, yani simgeye basılı tutup en üstte çıkan kaldır kısmına atıyorum. Ama yüklemek için play store veya, google chrome veya başka herhangi bir şeye giremiyorum. Yani sorunum sadece whatsapp v.b uygulamalar değil, mesela ayarlarda yüklü uygulamar v.b yerlerede giremiyorum. Galeri, kamera, rehber, arama v. S hic bir yere giremiyorum
Öncelikle geçmiş olsun temiz bir kurulum yapmak sizin başınıza gelen durumda tek çözüm gibi duruyor. Bilgisayara yedekleme yapıp sıfırdan bir kurulum yapmanızı sorununuzu çözebilir diye düşünüyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
MI 6 Fastboot V10.4.1.0.PCAMIXM

güncelleme geri çekilmedi.

Microline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Ben bir türlü yüklemeyemedim. İndiriyorum fakat recoveryden zip failed hatası veriyor.güncelleme paketi yükle diyorum şifre çözülüyor diyor yenüden başlat diyor ama yapmama rağmen güncellenmiyor

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
Global stable romda neden camera2api aktifleşmiyor , gcam kuramıyoruz , dolby atmos yok vs vs , anlaşılır gibi değil , herkes root twrp işini bilmeyebilir , ben bir kere deneyim dedim imei gitti internet gitti , bir daha o topa girmem , euro romda çalışan global stable romda niye çalışmaz , xiaomi yeminle ömür törpüsüsün

realffriend

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Arkadaşlar selam, bu yeni pie güncellemesi ile arada sırada browser otomatik olarak bir yerlere bağlanmaya başladı. Sizde de oluyor mu? Oluyorsa çözümünü bilen var mı? Gördüğüm her yerde tavsiyeleri al kısmını kapatıyorum.

Not: Kurulu programlar aynı, yeni program kurmadım...

mhmtsyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
12
Eu rom beta 9.6.5 sürümündeyim.
6.1 Oreo ve Pie Google Camera Apk (10.06.19)
bu dosyayı kurduğumda hata verdiydi sonra tekrar denedim çalıştı. Bi ara portre modunda ekran açılmadı ama sonra çalıştı. Sanırım bir sorun yok.

Yukarıdaki sürümü yükleyin ben global betada yükledim sorunsuz kullanıyorum.

Onu demiyorum gcam hangi sürümü yüklediniz

W3RT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan Sakin
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Arkadaşlar merhaba;

MIUI 10 V10.4.1.0 PCAMIXM güncellemesi bana otomatik olarak geldi.Ama tatilde olduğum için evde wifiden indirmek için bekletiyordum.Eve geldiğimde güncelleme bildirimin kaybolduğunu gördüm, acaba kendimi otomatikmi yaptı diye düşünürken baktığımda hala MIUI 10.3'de kaldığını gördüm. En son paketi indir dediğimde ise.Güncelleme indirilemiyor Bir ve iki dakika bekleyin ve ardından tekrar deneyin diyor.Bekliyorum ama yine aynısı çıkıyor.Ne yapacağımı bilemedim acaba umursamasammı diyorum.Bana bir yol gösterirmisiniz.

Ayrıca daha önce bu konudaki gibi hiç ROM yüklemesi yapmadım çok tecrübesizim açık söylemek gerekirsede bişi olacak diye korkuyorum.Bu konuda tecrübelerini aktarabilecek biri varmı?

Üst Alt