Soru android 11 yuklemeli mi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Sizin cihazınız için Android 11 güncel sürümler gayet stabil durumda ancak MIUI 12 çok daha akıcı doğrusu MIUI 12 ile kalmanızı tavsiye ederim.

mydurmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
note 4
Konular
6
Yeni özellikler umrunuzda değilse hız için MIUI 11'e geçebilirsiniz. Bence şuan en son çıkan 12.5 hindistan sürümü en iyisi ve hiç de hantal değil. MIUI 12 yi çok az kullandım ve hiç sevemedim. Pil performansı bende o sürümde berbat idi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer oyun

Eğer oyun oynuyorsanız. Santosh'un modlu MIUI 12.5.5 sürümü var ve gerçekten çok çok iyi. Neredeyse full 60 FPS. Hatta sizin cihaz yeni olduğu için 60 FPS alırsınız. Normalde olmayan çok güzel özellikler de var sürekli açık ekran gibi. Ben uzun süredir rom ile uğraşmadığım için bilmiyorum ama bence yeni sürümü de çıkmıştır. Telegram kanalından bulabilirsiniz.
pek custom romlara giresim yok telefon eskiyene kadar. telefonda da pek oyun oynamiyorum zaten.

Sizin cihazınız için Android 11 güncel sürümler gayet stabil durumda ancak MIUI 12 çok daha akıcı doğrusu MIUI 12 ile kalmanızı tavsiye ederim.
simdilik kalmayi dusunuyorum. kullanimdan memnun kaldim

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
pek custom romlara giresim yok telefon eskiyene kadar. telefonda da pek oyun oynamiyorum zaten.

simdilik kalmayi dusunuyorum. kullanimdan memnun kaldim
Aynen oyun oynamıyor iseniz yüklemeyin zaten.

Üst Alt