Soru android 11 yuklemeli mi

mydurmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
note 4
Konular
6
telefonu kullanmaya baslayali yarin 1 hafta olacak. miui surumu 12.0.8 . guncellemeleri kontrol et deyince hicbirsey cikmiyor. galiba rom atmam gerekiyor. ama telefon bu haliyle simdilik gayet guzel geldi bana. 24 saatte 1 şarj yetiyor. acaba guncellemeden kullansam guvenlik acigi olusturur mu? cunku guvenlik guncellemesi gecen seneden. siz guncelleyince nasil farkliliklar ortaya cikti? onerir misiniz?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Xiaomide güncellemeler genellikle faciadir ya performans kamera kalitesi vs bozulur yada şarj içmeye başlar birde arayüzde çeşitli hatalar problemler çıkarabilir eğer şansınıza sorunsuz bi deneyim yaşıyorsanız güncellemeyin yana yakına eski sürüme dönmeye çalışırsınız her gelen güncelleme cihazları bitiriyor.

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
148
Sizin cihaz için MIUI 11 öneririm

FU20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Member
Cihazım
RN8P
Konular
12
Güvrnlik için her zaman, en güncel sürümü kullanın.

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
148

mydurmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
note 4
Konular
6
Eğer MIUI 12 ağır geliyorsa cihaza MIUI 11'e geçmelisiniz diyorum sizin için en iyisi budur
yok miui 12 suan gayet iyi. 12.5 da android 11 e geciyor sanirim. onu sormak istemistim. telefon daha hantal olup daha fazla batarya yer mi diye

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
148
yok miui 12 suan gayet iyi. 12.5 da android 11 e geciyor sanirim. onu sormak istemistim. telefon daha hantal olup daha fazla batarya yer mi diye
Bende redmi note 8 pro olmadığı için birşey diyemem

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Yeni özellikler umrunuzda değilse hız için MIUI 11'e geçebilirsiniz. Bence şuan en son çıkan 12.5 hindistan sürümü en iyisi ve hiç de hantal değil. MIUI 12 yi çok az kullandım ve hiç sevemedim. Pil performansı bende o sürümde berbat idi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer oyun
Yeni özellikler umrunuzda değilse hız için MIUI 11'e geçebilirsiniz. Bence şuan en son çıkan 12.5 hindistan sürümü en iyisi ve hiç de hantal değil. MIUI 12 yi çok az kullandım ve hiç sevemedim. Pil performansı bende o sürümde berbat idi.
Eğer oyun oynuyorsanız. Santosh'un modlu MIUI 12.5.5 sürümü var ve gerçekten çok çok iyi. Neredeyse full 60 FPS. Hatta sizin cihaz yeni olduğu için 60 FPS alırsınız. Normalde olmayan çok güzel özellikler de var sürekli açık ekran gibi. Ben uzun süredir rom ile uğraşmadığım için bilmiyorum ama bence yeni sürümü de çıkmıştır. Telegram kanalından bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Üst Alt