Hocam bana tercüman oldun resmen... Yok satar diye düşündüğüm mi 10 resmen şu an en az kullanılan cihaz sanki. Kullanıcıları sessiz geliştiriciler sessiz... Evlatlık bile az kalır bunu anlatmaya... Mi 11 bile şu anda daha çok konuşuluyor... Ben bir kez gün boyu cihazı kurtarma ile uğraştım... Resmen her şeyi problem. Global kurup kullanmaktan başka çare yok. Global de Google Arama msj laneti var...Sırf bu twrp sorunundan dolayı telefonu satıcam herkes dert yanıyor sanki evlatlık mi 10 için hiç bir geliştirici el atmıyor 13 ay mi note 10 kullandım en ufak bir sorun yaşamadım nerede hata edipte mi 10 aldım bilemiyorum
Aynen katılıyorum hocam daha ilk gün twrp yüklerken cihaz çöktü 100 tl karşılığı açtırdım şimdi telefonu ellemeye korkuyorum sözde geçen yılın amiral gemisi bence bundan olsa olsa taka olurHocam bana tercüman oldun resmen... Yok satar diye düşündüğüm mi 10 resmen şu an en az kullanılan cihaz sanki. Kullanıcıları sessiz geliştiriciler sessiz... Evlatlık bile az kalır bunu anlatmaya... Mi 11 bile şu anda daha çok konuşuluyor... Ben bir kez gün boyu cihazı kurtarma ile uğraştım... Resmen her şeyi problem. Global kurup kullanmaktan başka çare yok. Global de Google Arama msj laneti var...
Aslında cihaz her türlü iyi ama sonuca bakarsak kullanıcılar açısından taka olud... Harici olarak ben cihazı dört dörtlük buluyorum. Ama gel görki şu xiaomi Google ile anlaşma yapmaya başladı başlayalı resmen lanetlendi...Aynen katılıyorum hocam daha ilk gün twrp yüklerken cihaz çöktü 100 tl karşılığı açtırdım şimdi telefonu ellemeye korkuyorum sözde geçen yılın amiral gemisi bence bundan olsa olsa taka olur
Takadan kastım buydu zaten güzelim cihazı mındar ettilerAslında cihaz her türlü iyi ama sonuca bakarsak kullanıcılar açısından taka olud... Harici olarak ben cihazı dört dörtlük buluyorum. Ama gel görki şu xiaomi Google ile anlaşma yapmaya başladı başlayalı resmen lanetlendi...
Sırf bu twrp sorunundan dolayı telefonu satıcam herkes dert yanıyor sanki evlatlık mi 10 için hiç bir geliştirici el atmıyor 13 ay mi note 10 kullandım en ufak bir sorun yaşamadım nerede hata edipte mi 10 aldım bilemiyorum
Hocam yazdıklarınız çelişkili. 11 ise yüklenmez diyorsunuz. Sonra geçici yüklenir diyorsunuz. Ardından 11 olduğu halde yükler iseniz Fastboot ekranında kalır diyorsunuz. 3 farklı şey.Uzun süredir kullanıyorum, tek bir problem yaşamadım. TWRP de sorunsuz çalışıyor. Dikkat etmeniz gereken 1-2 şey var sadece.
Android 10 ise TWRP yüklenir sorunsuz çalışır.
Android 11 ise TWRP yüklenmez, sadece geçici olarak yüklenir yine tüm işlemleri sorunsuz yapabilirsiniz.
Android 11 olduğu halde TWRP yüklemeye kalkarsanız cihaz fastboot ekranında kalır çöker. Stok yazılım kurarak düzelir. Birazdan güncel 3.5.1 sürümünü paylaşacağım..
Ayrıca zaten konu başlığın da 11 uyumlu yazıyor niye uyumlu dediği halde sorun oluyor.Hocam yazdıklarınız çelişkili. 11 ise yüklenmez diyorsunuz. Sonra geçici yüklenir diyorsunuz. Ardından 11 olduğu halde yükler iseniz Fastboot ekranında kalır diyorsunuz. 3 farklı şey.
Hocam yazdıklarınız çelişkili. 11 ise yüklenmez diyorsunuz. Sonra geçici yüklenir diyorsunuz. Ardından 11 olduğu halde yükler iseniz Fastboot ekranında kalır diyorsunuz. 3 farklı şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca zaten konu başlığın da 11 uyumlu yazıyor niye uyumlu dediği halde sorun oluyor.