merhaba bende Mi 10 Hindistan Kararlı RomV12.2.2.0.RJBINXM yükledim konuda asılı olan twrp ile magisk yüklemek için çok uğraştım magisk 21.1 ile sorunsuz şekilde root yaptım ve magisk yüklendi bilginiz olsun
evet kalıcı olmuyor kalıcı olan 11 uyumlu twrp var mı?Magisk yüklemede sorun yok hocam bu twrpde ve önceki twrpde yükleniyor ama bu twrp kalıcı olmuyor, sürekli fastboota düşüyor.
Selamlar,yazdığınız kısa kurulum aracının kodlarını inceledim.Anladığım kadarıyla By.TRabZonLu™ hocamın scriptlerinden örnek alarak yapmışsınız.Bölüm adları,sırası,yazılan şeyler tıpatıp benziyordu.Cihaza twrp yüklemesi sonrası fastboot boot kullanmak yerine fastboot reboot kullanıp kullanıcıyı twrp ye geçmesi için yönlendirirseniz (ses açma basın,veya mesela note 8 prolarda yükleme sonrası fastboot reboot yapılınca twrp ye geçmesi için 2.kere twrp logosu gelene kadar basılı tutuyoruz.Bu cihazda da öyle bir durum varsa onu yazabilirsiniz) daha iyi olurResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme Link Mi 10 :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirme Link Mi 10 Pro :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şifre : miuiturkiye
Açıklama : Android 11 sürüm içindir. ROM yükleme öncesi Format Data yapmak zorunludur. Sonrasında Data birimi sorunsuz okunuyor.
evet kalıcı olmuyor kalıcı olan 11 uyumlu twrp var mı?
teşekkür ederimRecovery - [Android 11] PitchBlack Recovery Project for Mi 10 & Mi 10 Pro
İndirme Link Mi 10 : Pitch Black Recovery Mi 10 İndirme Link Mi 10 Pro : Pitch Black Recovery Mi 10 Pro Açıklama : Android 11 sürüm içindir. Yükleme öncesi Format Data yapmak aynı şekilde zorunludur.forum.miuiturkiye.net
Recovery - [Android 11 Uyumlu] Yeni TWRP Mi 10/Mi 10 Pro
Xiaomi.eu'da Android 11 için TWRP dosyaları güncellendi arkadaşlar hayırlı olsun. Önemli - Şifreyi çözme çalışmamakta, her güncellemede Format Data yapmak gerekmekte. İndirme Linkleriforum.miuiturkiye.net
Bunlar var Android 11 uyumlu kalıcı twrp ama depolama sorunu var.
Dosya ismin anladimda betik nedir?Düzenliyorum, recovery ismindeki noktalar sıkıntı yaratıyor. Dosya ismi ve betik recovery.img olarak düzenlenirse sorun kalmıyor.
Android10_One_Click.bat ve Android11_One_Click.bat dosyaları betikler. Her ikiside yeniden hazırlandı ve test edildi.Dosya ismin anladimda betik nedir?