MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Sarimikail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Root
Cihazım
Redminot8
Konular
3
Format data + System, data, cache, dalvik Art her zaman yeterlidir temiz kurulum için hocam, rahat olun.. Aksi önerilmediği sürece vendora dokunmayın, romu geliştiren yapın diyorsa tabi ki yapın.
Peki hocam romu yukledikten sonra birdaha format data yapmam gerekiyormu soyle olucak demi format data . Reboot recovery . 4 wipe sonra install rom reboot systmm demi ?

kaancengiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Merhabalar,
yaklaşık yazın sonundan beri miui 12 eu rom kullanıyorum. Şuan 12.03 versiyonundayım. Neredeyse 2 hafta önceye kadar hiç bir sorun yoktu. Fakat 2 haftadır kontrol merkezini kaydırırken hem bir kasma oluyor hem de onunla birlikte indirdikten sonra yukarı doğru çekince yukarı gitmiyor artık. Alakalı mı bilmiyorum ama sistem başlatıcı launcherı haftalık olarak manuel şekilde güncelliyorum. Oluşan bu sorun için ne yapabilirim önerisi olan var mı?

Teşekkürler.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Merhabalar,
yaklaşık yazın sonundan beri miui 12 eu rom kullanıyorum. Şuan 12.03 versiyonundayım. Neredeyse 2 hafta önceye kadar hiç bir sorun yoktu. Fakat 2 haftadır kontrol merkezini kaydırırken hem bir kasma oluyor hem de onunla birlikte indirdikten sonra yukarı doğru çekince yukarı gitmiyor artık. Alakalı mı bilmiyorum ama sistem başlatıcı launcherı haftalık olarak manuel şekilde güncelliyorum. Oluşan bu sorun için ne yapabilirim önerisi olan var mı?

Teşekkürler.
Launcher ile oynamayı bırakıp, stabil olan sürümü yükleyebilir ve twrp üstünden cache / dalvik Art wipe yapabilirsiniz.

kaancengiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Launcher ile oynamayı bırakıp, stabil olan sürümü yükleyebilir ve twrp üstünden cache / dalvik Art wipe yapabilirsiniz.
Twrp üzerinden dediğiniz işlemi yaptıktan sonra telefonda dahili hafızadan bir veri kaybı olacak mıdır peki?

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Selamlar hocalarım. Şuanda bu eu romu kullanıyorum ama stock rom a geriye dönmek geldi içimden bi anda memnunum ama sıktı zaten root falan şuanlık kullanmıyorum. Şuan bilgisayarım olmadığından dolayı recovery dosyasini indirip flash yapsam sorun olurmu (data wipeleri falan yapicam orjinale donduğum için) deneyen varmi ?

Üst Alt