MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Haydaa 8T global stabil android 11 hazır mı... Yanlış anlamadım sanırım :D Doğru anladıysam bizim cihaza da 2 aya gelir sanırım, sizce hocam?
Evet hocam
Nasıl yani, Android 11 çin stabil hazır mı? Bu ne acele hocam, adam akıllı bir şey olmayacak gibi sanki.
Aynen hocam,hazır Mi A3 Android 11 aldığı için bu cihaza hazırlamak kolay sürümler belli testleri yapılıyor,sıkıntı çıkmazsa yakın bir tarihe gelecek

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Evet hocam

Aynen hocam,hazır Mi A3 Android 11 aldığı için bu cihaza hazırlamak kolay sürümler belli testleri yapılıyor,sıkıntı çıkmazsa yakın bir tarihe gelecek
O sıkıntı bugün çıksın, yarın bize geldikten sonra çıkmasında :D ama böyle olacak, hep böyle oluyor yahu :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam bluetooth ile bi cihaza bağlıyken wifi hizi inanılmaz düşüyor globalde. Bu sorun EU rom da veya aospda falan var mı?
Sorun romdan kaynaklı değil,donanımsal
Aynı anteni kullanıyor Bluetooth ve wifi

ZimaBlue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
12.0.2 globalden, bu sürüme geçtim. Geçerken hard reset dahil her türlü temizleme işlemini Twrp üzerinden yaptım. Merak eden arkadaşlar korkmasın IMEI hiçbir şekilde gitmiyor.

Sürüm hoşuma gitti, hız ve ekran süresinde ciddi artış var. Tek olumsuz nokta yazı tipi değişti ve ne yaparsam yapayım eski sürümdeki yazı stilini bulamadım. Çin romundaki yazı tipini de denedim ama o da değil. Umarım 12.5'de düzelir. Şuanlık memnunum tavsiye ederim.

Sarimikail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Root
Cihazım
Redminot8
Konular
3
Bu Roma India miui12 den format data + 4 wipe yaparak geçtim sizce bu yeterlimi vendor seçeneği mevcut değil kullandığım twrp sürümünde ama içim hep bir tuhaf sanki eksik birşeyler bırakıyorum :(

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bu Roma India miui12 den format data + 4 wipe yaparak geçtim sizce bu yeterlimi vendor seçeneği mevcut değil kullandığım twrp sürümünde ama içim hep bir tuhaf sanki eksik birşeyler bırakıyorum :(
Format data + System, data, cache, dalvik Art her zaman yeterlidir temiz kurulum için hocam, rahat olun.. Aksi önerilmediği sürece vendora dokunmayın, romu geliştiren yapın diyorsa tabi ki yapın.

Üst Alt