- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 163
Aynen öyle hocam bekleyip göreceğizEn iyisi tahmin yürütmemek. Gelirse gelir zatenHeyecan yapmaya gerek yok.
![]()
Aynen öyle hocam bekleyip göreceğizEn iyisi tahmin yürütmemek. Gelirse gelir zatenHeyecan yapmaya gerek yok.
![]()
Evet hocamHaydaa 8T global stabil android 11 hazır mı... Yanlış anlamadım sanırımDoğru anladıysam bizim cihaza da 2 aya gelir sanırım, sizce hocam?
Aynen hocam,hazır Mi A3 Android 11 aldığı için bu cihaza hazırlamak kolay sürümler belli testleri yapılıyor,sıkıntı çıkmazsa yakın bir tarihe gelecekNasıl yani, Android 11 çin stabil hazır mı? Bu ne acele hocam, adam akıllı bir şey olmayacak gibi sanki.
O sıkıntı bugün çıksın, yarın bize geldikten sonra çıkmasındaEvet hocam
Aynen hocam,hazır Mi A3 Android 11 aldığı için bu cihaza hazırlamak kolay sürümler belli testleri yapılıyor,sıkıntı çıkmazsa yakın bir tarihe gelecek
Sorun olmaz muhtemelen,ama gelsin de bakalımO sıkıntı bugün çıksın, yarın bize geldikten sonra çıkmasındaama böyle olacak, hep böyle oluyor yahu
![]()
Hocam bluetooth ile bi cihaza bağlıyken wifi hizi inanılmaz düşüyor globalde. Bu sorun EU rom da veya aospda falan var mı?Sorun olmaz muhtemelen,ama gelsin de bakalım
Sorun romdan kaynaklı değil,donanımsalHocam bluetooth ile bi cihaza bağlıyken wifi hizi inanılmaz düşüyor globalde. Bu sorun EU rom da veya aospda falan var mı?
Hadi ya, ne saçma :/Sorun romdan kaynaklı değil,donanımsal
Aynı anteni kullanıyor Bluetooth ve wifi
Format data + System, data, cache, dalvik Art her zaman yeterlidir temiz kurulum için hocam, rahat olun.. Aksi önerilmediği sürece vendora dokunmayın, romu geliştiren yapın diyorsa tabi ki yapın.Bu Roma India miui12 den format data + 4 wipe yaparak geçtim sizce bu yeterlimi vendor seçeneği mevcut değil kullandığım twrp sürümünde ama içim hep bir tuhaf sanki eksik birşeyler bırakıyorum![]()