MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Hocam wipe bölümüne girdim şimdi format data mı yoksa alt kısımda ki tuşu sağa mı çekmeliyim?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bu video tüm sorularınızı cevaplayacaktır.
Wipe işleminde verileriniz silinir.

Emre06Alejandro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Yok
Konular
1
Öyle bişey olmadı imkansız . Android 10 ile beraber verilecek MIUI 12 globale .
inşallah öyle olur hocam yoksa xiaomi çok müşteri kaybedecek çünkü vurgun yaptığı cihazlar note 7 ailesi ve note 8 ailesi oldu en çok da bizim ülkemizde note 7 ve note 8 , 8 pro oldu en çok satan cihazlara destek vermiyorsan müşteri kaybedersin. Benim arkadaşlarım ailem vs etrafımda bir çok insan note 7 ve note 8 kullanıyordu ama şimdi bir çoğu huawei geçti hayırlısı artık verilip göreceğiz global ne olduğunu.

Serdark54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bu video tüm sorularınızı cevaplayacaktır.
Wipe işleminde verileriniz silinir.
Hocam şimdi videoda ki gibi yaptım ilk wipe - reset sonra 4 wipe işlemini yaptım fakat onayladıktan sonra işlem ekranında en üst sırada E:unabled bilmem ne hatası yazdı ne demek oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E:UNABLE TO DECRYP FBE DEVİCE hatası var ama işlem yapılıyor şuan miui 12 yi yüklüyor

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Hocam şimdi videoda ki gibi yaptım ilk wipe - reset sonra 4 wipe işlemini yaptım fakat onayladıktan sonra işlem ekranında en üst sırada E:unabled bilmem ne hatası yazdı ne demek oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E:UNABLE TO DECRYP FBE DEVİCE hatası var ama işlem yapılıyor şuan miui 12 yi yüklüyor
Sorun devam ederse twrp yi değiştirin.Yükleme ne durumda?

98956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Redminite2
Konular
4
Wipe işleminden sonra cihazı kurtarma modunda yeniden başlatın. Recovery baştan sorunsuz olarak açılır.

mlerkoc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Eu beta dan özellik olarak biraz geride fakat Stabilite olarak onu geçiyor. Kullandıkça keyif alıyorum çünkü artık Tam stabil giggle~~
Merhababişey soracaktım , ben rwrp menüden ne zaman wipe/ dalvik-cache yapsam mıuı ekranında kalıyor bi daha kapatıp açtığımda tel açılıyor acaba sebebi nedir ?

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Dalvic-cache sildiğiniz zaman ilk açılış uzun sürer. 5 dk kadar beklemeniz gerkir. Beklediğiniz halde açılmıyorsa bir sorun vardır. Dalvic , cache sildiğinizde bekleyin açılır tabi daha başka şeyleri silmediyseniz ve kurulu olan sistem çalışır haldeyse.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Dalvic-cache sildiğiniz zaman ilk açılış uzun sürer. 5 dk kadar beklemeniz gerkir. Beklediğiniz halde açılmıyorsa bir sorun vardır. Dalvic , cache sildiğinizde bekleyin açılır tabi daha başka şeyleri silmediyseniz ve kurulu olan sistem çalışır haldeyse.
10 günde 1 önerilir Dalvik Art ve Cache temizliği.

Kaaneruyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Hocam ilk çıktığı günden beri kullanıyorum herhangi bir kasma sorunu yok pil gayet iyi ancak şarjda iken cihaz çok fazla ısınma yaşıyorum onun haricinde herşey çok güzel

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hayırlısıyla bakalım bugün BL açılacak, süre uzamaz ise. Dün MiuiMix ROMu yayınlanmış android 10 . Bu rom eu tabanlı sanırım. Hangisini önerirsiniz?

Üst Alt