MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Serdark54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Global olarak henüz miui 12 çıkmadı, yani şu an için beklemek zorundasınız..
Twrp ve root cihazda öyle sorunlara yer açmaz ki, ilk defa duydum..
Cihazın bootloader kilidini kapatmayın.. Cihaz çin versiyonu ise, global romda kapatırsanız kilidi geçmiş olsun.. Bırakın kilidi açık kalsın, zararı yok.. Zaten yurt dışı cihaz, kapalı olursa size artısı olmayacak.
Hocam bl kilidini kapatmayı bilmiyorum isteğim de kapanmaması yönünde zaten. bir önce ki mesajımda telefon bilgilerini yazdım oradan cihazın çin olduğu çıkıyor sanırım benim tek yapmak istediğim şey tertemiz bir kurulum ve miui 12. Ayrıca telefonumda twrp ve root istemiyorum artık bu isteğim doğrultusunda benim yapmam gerekenleri anlatabilir misiniz?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam bl kilidini kapatmayı bilmiyorum isteğim de kapanmaması yönünde zaten. bir önce ki mesajımda telefon bilgilerini yazdım oradan cihazın çin olduğu çıkıyor sanırım benim tek yapmak istediğim şey tertemiz bir kurulum ve miui 12. Ayrıca telefonumda twrp ve root istemiyorum artık bu isteğim doğrultusunda benim yapmam gerekenleri anlatabilir misiniz?
Twrp olmadan miui 12 kuramazsınız

Emre06Alejandro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Yok
Konular
1
Android sürümü kaç ? romu kullanan arkadaşlar cevap verebilirmi ? hint 11.0.3.0 dan miui 10.3.3.0 a döndüm bu roma geçmeye değermi sizce ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Serdark54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Twrp olmadan miui 12 kuramazsınız
Hocam twrp yi miui 12 yi kurduktan sonra istemiyorum demek istediğimi yanlış aktarmışım. Şuan telefonumda twrp yüklü
Cihaz bilgileri şu şekilde
Miui sürümü : MIUI Global 11.0.10 Kararlı 11.0.10.0 (PCOMIXM)
telefonumun çin olması bir şey farkediyor mu birde sd kart olmadan nasıl yapabilirim romu kurmayı?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam twrp yi miui 12 yi kurduktan sonra istemiyorum demek istediğimi yanlış aktarmışım. Şuan telefonumda twrp yüklü
telefonumun çin olması bir şey farkediyor mu birde sd kart olmadan nasıl yapabilirim romu kurmayı?
Hocam şuan Miui 12 global roma gelmedi o yüzden twrp ile kuruyoruz bir kere twrp olması şart root olması şart değil
İkinci olarak çin ya da global versiyon olması önemli değil

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Wipe yaptıktan sonra romu usb ile telefona atacaksınız bilgisayardan.

Emre06Alejandro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Yok
Konular
1
Android 10 Miui 12
Dün YouTube da bi video gördüm ama şimdi bulamıyorum geçmişte çıkmıyor android 9 ile sunulduğunu gördüm global galiba öyle çıkacak umarım doğru değildir hint romuda öyle olursa xiaomi den soğdum romu geç verdiler diye cihazı satmaya kadar gider benim için.

Ustura Necmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
köroğlu
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
1
Dün YouTube da bi video gördüm ama şimdi bulamıyorum geçmişte çıkmıyor android 9 ile sunulduğunu gördüm global galiba öyle çıkacak umarım doğru değildir hint romuda öyle olursa xiaomi den soğdum romu geç verdiler diye cihazı satmaya kadar gider benim için.
Öyle bişey olmadı imkansız . Android 10 ile beraber verilecek MIUI 12 globale .

Üst Alt