MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Miui stok veya custom romların içinde vendor var zaten hocam. Onu silmeniz, geri kurulmayacağı anlamına gelmiyor. AOSP romlarda ise vendor daha iyi çalışsın diye fw kuruyoruz. Bazıları kendine özel vendor dosyaları istediği için kurmamıza gerek kalmıyor. Rom geçişlerinde ufak tefek uyumsuzluklar veya eksik bölümler kalıyor hocam. Bunu doldurmanın çok rom değiştiriyorsak arada bir stok romu kurup sonrasında rom değiştirmeye devam etmek oluyor. :)
zaten bende ufak tefek uyumsuzluklar olmasın diye vendor siliyorum genelde

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Miui stok veya custom romların içinde vendor var zaten hocam. Onu silmeniz, geri kurulmayacağı anlamına gelmiyor. AOSP romlarda ise vendor daha iyi çalışsın diye fw kuruyoruz. Bazıları kendine özel vendor dosyaları istediği için kurmamıza gerek kalmıyor. Rom geçişlerinde ufak tefek uyumsuzluklar veya eksik bölümler kalıyor hocam. Bunu doldurmanın çok rom değiştiriyorsak arada bir stok romu kurup sonrasında rom değiştirmeye devam etmek oluyor. :)
Bugüne kadar hiç fw kurmadım, nasıl birşey bilmiyorum ancak hiç bir şekilde silinmiyor telefondan.. Zaten miui Romların içinde var, twrp üstünden silinmediği sürece kalıyor belli ki cihazda..

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
zaten bende ufak tefek uyumsuzluklar olmasın diye vendor siliyorum genelde
Ben de hocam. :D Tertemiz oluyor gibime geliyor öyle. :)
Bugüne kadar hiç fw kurmadım, nasıl birşey bilmiyorum ancak hiç bir şekilde silinmiyor telefondan.. Zaten miui Romların içinde var, twrp üstünden silinmediği sürece kalıyor belli ki cihazda..
Xiaomi'nin donanıma özel ufak yazılımları burada yer alıyor diyebiliriz hocam. Donanım sürücüleri gibi. :) En son sürümü kurmak en son güncellemelerini yapmak gibi oluyor.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Ben de hocam. :D Tertemiz oluyor gibime geliyor öyle. :)

Xiaomi'nin donanıma özel ufak yazılımları burada yer alıyor diyebiliriz hocam. Donanım sürücüleri gibi. :) En son sürümü kurmak en son güncellemelerini yapmak gibi oluyor.
O zaman hiç yüklememek lazım :D

Üst Alt