HmmmŞimdi geçtim mükemmel akıcı ve hoş hassasiyet mükemmel.
Pil süresi biraz düşüktür ama performans istiyorsanız mutlaka geçinHmmm
Kanıma giriyorsun bak...
Geçebilirsiniz hocam şu ana kadar bir hatası olmadıGecelim mi beyler yeni betaya ne diyorsunuz
Olm ???? Maaş almıyoruz Tecrübelerimizi konuşuyoruzAkıcılık diyor, on numara diyor.
Olm maaş alıyor musunuz harbiden?
Ben oppoyu ciddi ciddi düşünmeye başlarken siz böyle yorum yapıyorsunuz.
Bu cevabı hangi kullanıcımıza yazdınız hocam ?Akıcılık diyor, on numara diyor.
Akıcılık var hocam ama Pil düşük Kernel ve 68hz modu kullanıyorum mükemmel oldu pilde idare eder 7-8 saat ekran süresi veriyorArkadaşlar romda akıcılık yok bence, pilde miui 11'e göre düşük.
Ben kullanıyorum ama miui 11e alışmış olanların az daha beklemesi gerek
Acaba siz beta romdan ne bekliyorsunuz ? Ben veya StreX Hocam da size bunu belirttik biz burda boş konuşmuyoruz veya maaşda almıyoruz bizzat deneyipde konuşuyoruz beğenmediyseniz gidin başka rom kurun size burda zorla bu romu kurun demiyoruz gidin hangi telefonu almak istiyorsanız alın bu bizi ilgilendirmez biz ve diğer arkadaşlarımız bu romu beğeniyoruz deniyoruz bilgi sahibi oluyoruz kimse size zorla yükleyin demiyor bir kez daha belirtim anlamadıysanızAkıcılık diyor, on numara diyor.
Akıcılık şuan iyi hocam stabil bekliyorum pil için daha iyi olacaktır stabilAkıcılık var hocam ama Pil düşük Kernel ve 68hz modu kullanıyorum mükemmel oldu pilde idare eder 7-8 saat ekran süresi veriyor
Mert burası okul bahçesi değil, burda sana tecrübelerini aktararan arkadaşlarımızın çoğu senden bilgili. Kendine çeki düzen ver, uslubun çok itici. Bence oppo değil git elma al, seni anca keser...Akıcılık diyor, on numara diyor.