MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hiçbir şey yapmadım hocam. adb ile hellas flashlayacağım bu sefer kilidi açtıktan sonra. Fakat merak ettiğim bir şey var. Tek tuşla TWRP flashlama programında vendor da flashlanıyordu sanırım. Vendor flashlamam gerekiyor mu? Bir de OTG ile USB diskten flashlayarak da halledebilir miyiz acaba?
Tek tuş twrp aracı bende işe yaramadı.. Ben XiaoMitool ile kendi indirdiğim twrpyi yüklemiştim.. Vendor yüklemedim, eğer twrp dosyasının içinde varsa öyle bişi bilemiyorum.. Otg üstünden flaş derken hocam?

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Tek tuş twrp aracı bende işe yaramadı.. Ben XiaoMitool ile kendi indirdiğim twrpyi yüklemiştim.. Vendor yüklemedim, eğer twrp dosyasının içinde varsa öyle bişi bilemiyorum.. Otg üstünden flaş derken hocam?
TWRP kurma aracını kullanarak TWRP yükledikten sonra dosyalar şifreli olduğu için OTG üzerinden hellas TWRP ya da orangefox twrp yüklemekten bahsetmiştim hocam.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
TWRP kurma aracını kullanarak TWRP yükledikten sonra dosyalar şifreli olduğu için OTG üzerinden hellas TWRP ya da orangefox twrp yüklemekten bahsetmiştim hocam.
Olur hocam.. Normal şartlarda olmaması için bir sebep yok.. Cihaza root yetkisi verebilirseniz bu uygulama istediğiniz twrpyi flaşlayabilirsiniz.. Benim cihazda bi ara twrp gitti, system destroyed gibi bi hata verdi, bu uygulama ile hallettim.

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Olur hocam.. Normal şartlarda olmaması için bir sebep yok.. Cihaza root yetkisi verebilirseniz bu uygulama istediğiniz twrpyi flaşlayabilirsiniz.. Benim cihazda bi ara twrp gitti, system destroyed gibi bi hata verdi, bu uygulama ile hallettim.
Hocam... Cihazı kenara bırakmadan doruklara ulaştıracak bir rom istiyorum sizden son bir şarkı :D Öneriniz var mı :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam... Cihazı kenara bırakmadan doruklara ulaştıracak bir rom istiyorum sizden son bir şarkı :D Öneriniz var mı :)
Yok hocam, Cihaz çöker filan gider ayak iş almayın başınıza :D kenara bırakın en iyisi :) şaka bir yana, port miui pro Android 10 / Miui 12.5 var, ben onu baya sevdim ama yavaş şarj sorunu var, kernel ile çözülüyor.. Karanlık modda ufak tefek sıkıntılar vs.. Ama çok akıcı bir rom..

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Yok hocam, Cihaz çöker filan gider ayak iş almayın başınıza :D kenara bırakın en iyisi :) şaka bir yana, port miui pro Android 10 / Miui 12.5 var, ben onu baya sevdim ama yavaş şarj sorunu var, kernel ile çözülüyor.. Karanlık modda ufak tefek sıkıntılar vs.. Ama çok akıcı bir rom..
Son bir kaç günümü geçireceğim bir sıkıntı olmazsa cihazla gitmeden bi kendine gelsin ben neredeyim yahu nereye düştüm böyle desin, bi ferahlık gelsin istedim :D sağolun hocam teşekkür ederim

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
orangefox stabil son sürüm yükleyin hellas twrpden daha iyidir :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Son bir kaç günümü geçireceğim bir sıkıntı olmazsa cihazla gitmeden bi kendine gelsin ben neredeyim yahu nereye düştüm böyle desin, bi ferahlık gelsin istedim :D sağolun hocam teşekkür ederim
Rica ederim Hocam, hayırlısı olsun.

aksates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
9
Güncelleme geri çekildi sanki. konudaki linkte dosya bulunamadı diyor.

21.4.7 olarak tekrar verildi:

MTevet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Resmi note 8
Konular
2
pilin iyi olması için bu romun a10 mu a11 mi indiriyim