- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Eu Stabil kullanıyorum hocam Port romları denemedim değer mi sizce ?
Hocam söylediğim port rom çok iyi, kullandığım en akıcı miui rom.. Yemişim eu stabili dedirtti.. Ancak yavaş şarj sorunu var, kernel ile çözülüyor.. Karanlık moda alınca ekran arada parlıyor ama karanlık mod ayarlarlarında ekranı ve arka planı uyumlu hale getir seçeneği var onu kapatınca sorun kalkıyor ancak aydınlık modda nasılsa ekran öyle oluyor..Eu Stabil kullanıyorum hocam Port romları denemedim değer mi sizce ?
Akıcılıkta sorun yok zaten hocam. Hatta ilk birkaç gün harika çalışıyorlar. Sonraki günler birkaç uygulama açınca fark ediyorsunuz ram yönetiminin sıkıntılı olduğunu.
O kadar dikkatli incelemedim hocamAkıcılıkta sorun yok zaten hocam. Hatta ilk birkaç gün harika çalışıyorlar. Sonraki günler birkaç uygulama açınca fark ediyorsunuz ram yönetiminin sıkıntılı olduğunu.
Miroom'da 4 uygulama arkada açıkken ilk açtığımda uygulamaya rahatça geçerken MMX 12'de 4. uygulamayı açmaya korkuyorum. Sadece bir uygulama açıyorum, sonrasında arka planda çarpıya basarak kapatıyorum, 1 gb ram temizliği yapıyor (1 gb dolmuş hemen, 1 gb boş alan kalmış).
Xiaomi, 12.5 güncellemesine optimizasyon güncellemesi diyor ama anca yeni cihazlar içindir bence o da.
Okul işlerinde birkaç uygulama birden kullanmak gerekince falan sinir ediyor hocam, ondan dolayı tecrübe ettim ben de.O kadar dikkatli incelemedim hocam
Temalar uygulamasını dondurup kullanın hocam, ben birazdan deneyeceğim siz söylediğiniz içinBu arada, Temalar uygulamasını zorla durdurunca cihaz baya rahatlıyor. Ramde de 300-400 mb boşluk oluyor. Miroom'a geçince temaları da devre dışı bırakacağım. İnşallah bootloop falan olmaz.
Okul işlerinde birkaç uygulama birden kullanmak gerekince falan sinir ediyor hocam, ondan dolayı tecrübe ettim ben de.
Hayır, twrp şart.Hocam biz bu ROM'u miui güncelleyici uygulamasından kuramaz mıyız?
peki hocam, twrp şartsa hangi verileri yedeklemeliyim? Data, vendor image vs.Hayır, twrp şart.