MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

onyony

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ony
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Bootloader kilidi açık mı telefonunun
İkincisi, twrp yüklü mü
yok ama hallederim onlari. sadece rom ve surum ihtiyacim var. biri su eu rom ve surum cok iyi kullandim dese onu indiricem

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
yok ama hallederim onlari. sadece rom ve surum ihtiyacim var. biri su eu rom ve surum cok iyi kullandim dese onu indiricem
Eu 12.03 stabil,. Razer 12.03 stabil. İkisini kullandım bir probleme rastlamadim. . . . Beğendim ikisini de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu 12.03 stabil,. Razer 12.03 stabil. İkisini kullandım bir probleme rastlamadim. . . . Beğendim ikisini de

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Razer a11 stabil var mi nasıl??

Kosovalı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kosova
Cihazım
redmi Not 8
Meslek
esnaf
Konular
0
eu rom olmaz mi? sürüm bile bilmiyorum
eu romlar dikiş tutmuyor.miroom akıllı ağ dışında albenisi yok,banka uygulamaları rootlu cihaz falan uyarıyor miroomda.kısaca ondan ona gezdiriyor bu romlar.global kararlı 12.0.2.0 hindistan atabilirsiniz.mi flaş ile tertemiz sorunsuz kullanabilirsiniz.merakınız varsada hepsini deneyebilirsiniz.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
eu romlar dikiş tutmuyor.miroom akıllı ağ dışında albenisi yok,banka uygulamaları rootlu cihaz falan uyarıyor miroomda.kısaca ondan ona gezdiriyor bu romlar.global kararlı 12.0.2.0 hindistan atabilirsiniz.mi flaş ile tertemiz sorunsuz kullanabilirsiniz.merakınız varsada hepsini deneyebilirsiniz.
Eu stabil 12.03 bir kaç ay kullandım bir sorun yoktu
Sonra farklılık istedim razer 12.03 yükledim , güzeldi ama sistem uygulamalarına güncelleme gelmeme sorunu vardı.

Son döndüğüm rom Hindistan 12.02 . . . Orijinalleri daha uzun süre kullanabilirim sanırım :)

Üst Alt