- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 85
A11 sorunlu razer stabil ya da miroom öneririm size kalmış deneyim bir hafta araylalütfen biri görsün beni
A11 sorunlu razer stabil ya da miroom öneririm size kalmış deneyim bir hafta araylalütfen biri görsün beni
eu rom olmaz mi? sürüm bile bilmiyorumA11 sorunlu razer stabil ya da miroom öneririm size kalmış deneyim bir hafta arayla
Bootloader kilidi açık mı telefonununeu rom olmaz mi? sürüm bile bilmiyorum
yok ama hallederim onlari. sadece rom ve surum ihtiyacim var. biri su eu rom ve surum cok iyi kullandim dese onu indiricemBootloader kilidi açık mı telefonunun
İkincisi, twrp yüklü mü
Olur hocam da dediklerim daha iyi euya göre size kalmışeu rom olmaz mi? sürüm bile bilmiyorum
Eu 12.03 stabil,. Razer 12.03 stabil. İkisini kullandım bir probleme rastlamadim. . . . Beğendim ikisini deyok ama hallederim onlari. sadece rom ve surum ihtiyacim var. biri su eu rom ve surum cok iyi kullandim dese onu indiricem
Eu 12.03 stabil,. Razer 12.03 stabil. İkisini kullandım bir probleme rastlamadim. . . . Beğendim ikisini deyok ama hallederim onlari. sadece rom ve surum ihtiyacim var. biri su eu rom ve surum cok iyi kullandim dese onu indiricem
Yok. Beta ve sorunları var .Razer a11 stabil var mi nasıl??
eu romlar dikiş tutmuyor.miroom akıllı ağ dışında albenisi yok,banka uygulamaları rootlu cihaz falan uyarıyor miroomda.kısaca ondan ona gezdiriyor bu romlar.global kararlı 12.0.2.0 hindistan atabilirsiniz.mi flaş ile tertemiz sorunsuz kullanabilirsiniz.merakınız varsada hepsini deneyebilirsiniz.eu rom olmaz mi? sürüm bile bilmiyorum
Eu stabil 12.03 bir kaç ay kullandım bir sorun yoktueu romlar dikiş tutmuyor.miroom akıllı ağ dışında albenisi yok,banka uygulamaları rootlu cihaz falan uyarıyor miroomda.kısaca ondan ona gezdiriyor bu romlar.global kararlı 12.0.2.0 hindistan atabilirsiniz.mi flaş ile tertemiz sorunsuz kullanabilirsiniz.merakınız varsada hepsini deneyebilirsiniz.