- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 163
aynı tas aynı romDeneyenler yorum yapabilir mi
aynı tas aynı romDeneyenler yorum yapabilir mi
Miroom 20.3.26 devamaynı tas aynı rom
Hocam özellik konusunda razer den üstün yönü var mı acaba miroom un ?Miroom 20.3.26 devam
Var daha özellikli hızlı ve bataryası daha iyi akıllı ağ ile fark yaratıyor razer seviyordum ama bugün telefon 3 kere kitlendi sinir oldum değiştirdim bunda kalacağım el feneri falan da sorunlu idi tavsiye ederimHocam özellik konusunda razer den üstün yönü var mı acaba miroom un ?
Ama söylediğiniz sürüm Android 9Var daha özellikli hızlı ve bataryası daha iyi akıllı ağ ile fark yaratıyor
Hocam fark etmiyor şuan a11 ile arasında fark yok makinayı kastirmaya gerek yok miui ve android sürümü yükseldikçe sorunlar ortaya çıkıyorAma söylediğiniz sürüm Android 9
Hocam fark etmiyor şuan a11 ile arasında fark yok makinayı kastirmaya gerek yok miui ve android sürümü yükseldikçe sorunlar ortaya çıkıyor
Haksız sayılmazsınız da şu yeni kontrol merkezine çok alıştımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yani size kalmış ben de alışamadımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haksız sayılmazsınız da şu yeni kontrol merkezine çok alıştım
lütfen biri görsün beniMerhaba. romlar hakkında hiç bilgim yok. global 12.0.3 yüklü telefonumda ve birkaç saçma bugtan kurtulmak için rom değiştiricem. hangi sürümü önerirsiniz? bilgisayar başındayım yorum bekliyorum
ayrıca, cihazım 64 gb android 11e geçmek mantıklı mı telefonum bu yükü sırtlayabilir mi? teşekkür ederim