MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Uygulamalardan da reklamı çıkartıyor, dil ekliyor, ek özellikler ekliyor derken bunları bir günde halletmek mümkün olmuyor hocam. :) Onları da suçlayamayız ama daha da iyi olmuyor maalesef. Keşke tamamen sorunsuz Türkçe dil eklenme özelliği olsa da hepimiz Çin Stabil'e geçsek. :D
Hocam uygulamalarda reklam yok en azından China betada öyle ben şuana kadar betada hiç karşılaşmadım

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam uygulamalarda reklam yok en azından China betada öyle ben şuana kadar betada hiç karşılaşmadım
Hocam, uygulamaları ayrıca modluyorlar. Reklam servislerini, tanımlama servislerini, kişisel bilgi toplama servislerini ve Çin servislerini uygulamadan çıkartıyorlar. En basit örneği: Xiaomi'nin tarayıcısının global versiyonundan çok daha sade EU'nun tarayıcısı. Başlatıcıda, globalde olmayan özellikler var. Böyle böyle modlamalar mevcut. Bunlar her cihaza uyum sağlamayabiliyor ama EU bu modlu uygulamaları sayesinde her cihaza aynı özellikleri sunuyor böylece neredeyse. :)

Çin Beta'daki durumu bilmiyorum. Belki reklam ayarını kapattınız veya reklam servisini devredışı bıraktınız, ondan çıkmıyor karşınıza. :)

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam, uygulamaları ayrıca modluyorlar. Reklam servislerini, tanımlama servislerini, kişisel bilgi toplama servislerini ve Çin servislerini uygulamadan çıkartıyorlar. En basit örneği: Xiaomi'nin tarayıcısının global versiyonundan çok daha sade EU'nun tarayıcısı. Başlatıcıda, globalde olmayan özellikler var. Böyle böyle modlamalar mevcut. Bunlar her cihaza uyum sağlamayabiliyor ama EU bu modlu uygulamaları sayesinde her cihaza aynı özellikleri sunuyor böylece neredeyse. :)

Çin Beta'daki durumu bilmiyorum. Belki reklam ayarını kapattınız veya reklam servisini devredışı bıraktınız, ondan çıkmıyor karşınıza. :)
Hocam çin betayı kurdum dün, ufak bir baktım ama uygulamalarda reklam görmedim. Uygulamalar EU uygulamalarıydı. Daha doğrusu EU direkt çin romundaki uygulamaları koyuyor sanırım.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam çin betayı kurdum dün, ufak bir baktım ama uygulamalarda reklam görmedim. Uygulamalar EU uygulamalarıydı. Daha doğrusu EU direkt çin romundaki uygulamaları koyuyor sanırım.
Hayır,hemen hemen tüm appleri elden geçiriyor

ibrahimal63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
ama bence millet sadece dil eklenmesini istiyor.çok iyi çalışan çin romunun diğer bölümlerine karışılınca hatalar oluyor.orjinal den uzaklaşmamak lazım.bu kadar kadar roma müdahaleye gerek yok bence.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
ama bence millet sadece dil eklenmesini istiyor.çok iyi çalışan çin romunun diğer bölümlerine karışılınca hatalar oluyor.orjinal den uzaklaşmamak lazım.bu kadar kadar roma müdahaleye gerek yok bence.
Sırf dil bile romu çok zorluyor,sadece Türkçe eklenmiyor çünkü

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Sorun uygulamalarda değil hocam. Bence romun ayarlarına kattıkları şeyler. Hiçbir uygulamada kararsızlık veya yavaşlık görmedim ben ama pil performansı iyi değil o kadar da. Yüksek ihtimalle A10 altyapısı ve EU geliştiricilerinin ekledikleri kodlardan kaynaklı. Ama kötü sayılmaz.

EU Stabil bu şekilde misal (%90'dan) :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sırf dil bile romu çok zorluyor,sadece Türkçe eklenmiyor çünkü
Ayrıca Google uygulamalarının da etkisi var hocam. Ben Çin romuna geçersem (stabil A11 gelince) Google uygulamalarını kurmamayı düşünüyorum. AuroraStore kurarım, keyfime bakarım. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sorun uygulamalarda değil hocam. Bence romun ayarlarına kattıkları şeyler. Hiçbir uygulamada kararsızlık veya yavaşlık görmedim ben ama pil performansı iyi değil o kadar da. Yüksek ihtimalle A10 altyapısı ve EU geliştiricilerinin ekledikleri kodlardan kaynaklı. Ama kötü sayılmaz.

EU Stabil bu şekilde misal (%90'dan) :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ayrıca Google uygulamalarının da etkisi var hocam. Ben Çin romuna geçersem (stabil A11 gelince) Google uygulamalarını kurmamayı düşünüyorum. AuroraStore kurarım, keyfime bakarım. :)
Miui 12 için süreleriniz güzel hocam,ben de az önce son sürüm eu stabil kurdum
Çin beta son 3 sürüm bozdu,haliyle eu beta da iyi değil uygulama açılış süreleri vs çok çok kötü kullanırken gözüme batıyor,
Google uygulamaları mecburi,harici mağazaların applerine güvenmiyorum :(

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Miui 12 için süreleriniz güzel hocam,ben de az önce son sürüm eu stabil kurdum
Çin beta son 3 sürüm bozdu,haliyle eu beta da iyi değil uygulama açılış süreleri vs çok çok kötü kullanırken gözüme batıyor,
Google uygulamaları mecburi,harici mağazaların applerine güvenmiyorum :(
AuroraStore açık kaynak hocam. Baya kullananı, baya geliştireni ve baya inceleyeni var. Ki hesap oluşturmadan dahi Play Store sunucularından uygulamaları indirebiliyorsunuz. Baya iyi ama EU zaten GApps ile geliyor. Keşke EU'nun da vanilla sürümü olsa. :D

Not: EU Stabil'e Ryzen kerneli kurdum. Yoksa bu kadar iyi olamazdı. :D

Üst Alt