MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Hocam Mi 4 için Çin stabil çıkmıştı ama eu getirmedi, bildiğiniz gibi sadece Vietnamdan geldi rom.. Az önce çin stabil kurdum bu çinliler harbiden yapıyorlar bu işi gayet iyi.. (:
Hocam benim iki mi 4 de sizlere ömür birinin ekran durduk yere gitti diğerinin de batarya öldü

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Eu Beta gittikçe kötüleşiyor,romda hata yok ama
uygulama açılış süreleri ve telefonun açılması süresi o kadar uzunki göze batıyor
Hocam imzanızda evo yazıyor, nasıl evo iyi mi? Stabilliğinden memnun musunuz? Bir de şu başka kabloyla şarj ederken sorun çıkıyordu, o düzeldi mi? Malum android 11 resmi olarak verildi ve resmi android 11 miui 12 de böyle bir sorun yok. Belki düzeltmişlerdir :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam imzanızda evo yazıyor, nasıl evo iyi mi? Stabilliğinden memnun musunuz? Bir de şu başka kabloyla şarj ederken sorun çıkıyordu, o düzeldi mi? Malum android 11 resmi olarak verildi ve resmi android 11 miui 12 de böyle bir sorun yok. Belki düzeltmişlerdir :D
Stabilite mükemmeldi ancak pil konusunu düzelmiyor geliştirici ısrarla aynı kernelde devam ediyor o da pili sömürüyor,
şarj muhabbeti aosp de klasik değişmeyecek.
Resmi Android 11'den derlenmedi henüz
Şuan eu betadayım ama duramıyorum

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Stabilite mükemmeldi ancak pil konusunu düzelmiyor geliştirici ısrarla aynı kernelde devam ediyor o da pili sömürüyor,
Çin beta gibisi yoktur hocam değil mi :D

LaurenceBarnes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Arkadaşlar ben romu yükledim. Tekrar twrp ye gelip magisk v20.4 ü yüklemeye çalıştım. Ama sorun çıkarttı. Kurulumdan sonra redmi yazısında belli aralıklarla ekran yanıp sönmeye başladı. Siz hangi magiski, nasıl kurdunuz?
21.2 yi kur bende onu kurdum sorun olmadı

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2

Aynen çok kasma var eu stabil den şeytan dürttü geçtim bu sürüme. Akşam olsun eve gidince fastboot rom atıp eu stabil e donucem. Stabil sürüm çıkmadıkça bir daha eu beta kurmam tövbe...

Üst Alt