MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Sabah kuran bazı arkadaşlar çok kasıyor demişti ama ben miroomdan geçmeme rağmen çok aşırı kasma görmedim. Kullanılmayacak bir rom değil kesinlikle. Tek dikkatimi çeken 1 - 1.30 saat olmasına rağmen giden %20pil.
Bu arada söylemeliyim ki format datasiz geçtim, her rom değişiminde format data yapılmasına da gerek yok. İster stabil olsun ister beta, rom, magisk, dm verity sıralaması ile yükleme yapıldığında format data yapılmasa da bootlop olmaz

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sabah kuran bazı arkadaşlar çok kasıyor demişti ama ben miroomdan geçmeme rağmen çok aşırı kasma görmedim. Kullanılmayacak bir rom değil kesinlikle. Tek dikkatimi çeken 1 - 1.30 saat olmasına rağmen giden %20pil.
Bu arada söylemeliyim ki format datasiz geçtim, her rom değişiminde format data yapılmasına da gerek yok. İster stabil olsun ister beta, rom, magisk, dm verity sıralaması ile yükleme yapıldığında format data yapılmasa da bootlop olmaz
Her ne olursa olsun temiz kurulum Android sürümlerinden geçiş yaparken iyi olduğunu düşünüyorum

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Malesef hoşuma gitmedi şu anki hali ile bu rom.
Şu an hindu yedeğime geri dönüyorum.
Hint 11.0.5.0 herşeyi ile bu arkadaştan iyi, akıcı ve stabil.
Telefon bana değil, ben telefona hükmedebilmeliyim.
Bir kaç fırın gezmesi lazım daha bu arkadaşın :)
Hocam yedeginizi hangi programla alıyorsunuz ve tam yedek mi?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Her ne olursa olsun temiz kurulum Android sürümlerinden geçiş yaparken iyi olduğunu düşünüyorum
Bende aynı düşüncedeyim ama, system data dalvik cache vendor silindiğinde zaten ne kalıyor ki geriye? Dahili depolama da bir kaç uygulamanın özel olarak açtığı klasörler ve fotoğraflar. Bunların sisteme hiçbir eksisi yada artısı olmaz. Benim gibi rom işlerinden bıkmış ve format data üşenen kişiler için dm verity yada verify herneyse şart. Bende miroom çıkarana kadar dururum bu romda

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Cesurtr;
Twrp ile alıyorum.
Boot ve data yedeğini alıyorum.
Geri dönüş içinse, romun temiz kurulumunu sıfırdan yapıp, üzerine data yedeğini geri yüklüyorum ...

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bende aynı düşüncedeyim ama, system data dalvik cache vendor silindiğinde zaten ne kalıyor ki geriye? Dahili depolama da bir kaç uygulamanın özel olarak açtığı klasörler ve fotoğraflar. Bunların sisteme hiçbir eksisi yada artısı olmaz. Benim gibi rom işlerinden bıkmış ve format data üşenen kişiler
Kalıcak mısınız hocam dönecek misiniz

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Twrp ile alıyorum.
Boot ve data yedeğini alıyorum.
Geri dönüş içinse, romun temiz kurulumunu sıfırdan yapıp, üzerine data yedeğini geri yüklüyorum ...
Hocam yani eski romunuzu kurup boot ve data yedeğini üzerine kuruyorsunuz anladığım kadarıyla. Yok mu şöyle uğraştırmadan olduğu gibi Backup alma yöntemi drunk~~ Evimde olsam uğraşmam backup falan ama bulunduğum yerde net kötü telefonda tonla uygulama dosya var.

Üst Alt