MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Ufak kasılmalar var arkadaşlar hatta bazen bir uygulamaya girer iken geri attığıda oluyor yada mesaj yazarken bazen harflere bassanızda kasmadan ötürü başka harfe basmışsınız gibi algılayabiliyor bunlar şuan için çok normal. Ben bunlara gelemem bunlar beni sıkar diyorsanız kurmayın derim mevcut düzeninizi bozmayın ama ben macera aramak istiyorum bu gibi şeyler benim için önemli değil ben yeni sürümü çıkana kadar kullanırım, dayanırım normal diyorsanız kurun. Stabil sevenler kurmasın beta kullanıpta bunları deneyimlemiş sorun olarak görmeyenler kursunlar en kötü bu durum bu şekilde özetlenebilir. Kimisi herşeyim kusursuz olsun nokta hata olmasın ister kimisi hatalar normaldir ufak tefek şeyleri hoş görmek lazım der.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ufak kasılmalar var arkadaşlar hatta bazen bir uygulamaya girer iken geri attığıda oluyor yada mesaj yazarken bazen harflere bassanızda kasmadan ötürü başka harfe basmışsınız gibi algılayabiliyor bunlar şuan için çok normal. Ben bunlara gelemem bunlar beni sıkar diyorsanız kurmayın derim mevcut düzeninizi bozmayın ama ben macera aramak istiyorum bu gibi şeyler benim için önemli değil ben yeni sürümü çıkana kadar kullanırım, dayanırım normal diyorsanız kurun. Stabil sevenler kurmasın beta kullanıpta bunları deneyimlemiş sorun olarak görmeyenler kursunlar en kötü bu durum bu şekilde özetlenebilir. Kimisi herşeyim kusursuz olsun nokta hata olmasın ister kimisi hatalar normaldir ufak tefek şeyleri hoş görmek lazım der.
Yorumun alnı olsa da öpsek :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Şu an iniyor, sırf görüş bildirmek için yeni deneyeceklere fikir olması babında deneyeceğim :)
Bataryası nasıl peki romun?
İlk kurulum şarjım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Bugraykannn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 5 pr
Konular
21
Hocam yukledim takilma var ancak beni pek rahatsiz etmedi ancak wp yi açamiyorum bağlanilamadi 5 dk sonra tekrar deneyin diyor surekli

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam yukledim takilma var ancak beni pek rahatsiz etmedi ancak wp yi açamiyorum bağlanilamadi 5 dk sonra tekrar deneyin diyor surekli
Wp de sıkıntı yok hocam verileri temizleyip yeniden deneyin

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam bende yükledim ne yazık ki takılma vardı sonra mi globe üzerinden yükledim ve globe romun kendi cpu üzerinde oynadığı özellikleriyle romdaki o kasma gitmiş sanki mi room kullanıyorum sandım size de önerim mi globe üzerinden yüklemeniz tavsiye ederim Rom - MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Üst Alt