MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
12.5 olması önemli değil. 12.5 sadece görsel değişimi ve optimizasyon içeriyor. Ryzen da, MoonBase de MIUI 12 R sürümüne uyumlu kernel çıkartıyor. Uygun olan sürümü indirip kurabilirsiniz. Ama dediğim gibi beta durumdalar ikisi de. Yani daha iyi olur ama yine de tam stabil değildir. :)
Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için deneyeceğim birde bu nikgappsi romla beraber mi kuruyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar inception kernel 6.8 çalışmadı bilginiz olsun bootlopa düşüyor telefon boşuna denemeyin kullandığım sürüm china beta rom son sürüm

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için deneyeceğim birde bu nikgappsi romla beraber mi kuruyoruz

Arkadaşlar inception kernel 6.8 çalışmadı bilginiz olsun bootlopa düşüyor telefon boşuna denemeyin kullandığım sürüm china beta rom son sürüm
NikGApps'i romdan hemen sonra da, cihaz açıldıktan sonra da kurabilirsiniz (uyumlu ise). Ne zaman kurulacağı çok önemli değil ama tavsiyem cihaz açıldıktan sonra tekrar recovery moda girip kurmanız. Ki zaten açık cihaz anlaşılan. :)

Direkt kurmasaydınız hocam, cihazı brick falan yaparsınız sonra. Zaten uyumlu ise yazar, uyumsuz ise yazmaz. Bir de 6.8 sürümü zaten eski sürüm, A11 bundan çok daha sonra geldi. Uyumsuz olacaktı tabi ki. Her istediğinizi kurarsanız cihazı tahtalı köye boylarsınız Allah korusun. :D

Ryzen ve MoonBase'in son sürümlerini Telegram gruplarında bulabilirsiniz. Bağlantı paylaşımı yasak, cihazın ismini arama kısmına yazarsanız çıkar zaten (İngilizce kanal).

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
NikGApps'i romdan hemen sonra da, cihaz açıldıktan sonra da kurabilirsiniz (uyumlu ise). Ne zaman kurulacağı çok önemli değil ama tavsiyem cihaz açıldıktan sonra tekrar recovery moda girip kurmanız. Ki zaten açık cihaz anlaşılan. :)

Direkt kurmasaydınız hocam, cihazı brick falan yaparsınız sonra. Zaten uyumlu ise yazar, uyumsuz ise yazmaz. Bir de 6.8 sürümü zaten eski sürüm, A11 bundan çok daha sonra geldi. Uyumsuz olacaktı tabi ki. Her istediğinizi kurarsanız cihazı tahtalı köye boylarsınız Allah korusun. :D

Ryzen ve MoonBase'in son sürümlerini Telegram gruplarında bulabilirsiniz. Bağlantı paylaşımı yasak, cihazın ismini arama kısmına yazarsanız çıkar zaten (İngilizce k
Çok teşekkür ederim hocam sizi de yordum kusuruma bakmayın lütfen.

Ben o zaman Rom+magisk+gapps+dfe+magisk mi yapayım hocam yani temiz kurulum olur mu böyle ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Çok teşekkür ederim hocam sizi de yordum kusuruma bakmayın lütfen.

Ben o zaman Rom+magisk+gapps+dfe+magisk mi yapayım hocam yani temiz kurulum olur mu böyle ?
Magisk'i niye iki defa kuruyorsunuz? Magisk 21.3 sürümü kurulur A11'e sorunsuz. DFE yerine direkt Hellas ekibinin TWRP'sini kurun, DFE gerektirmez.

Şöyle gidin:
TWRP'ye girin - Full wipe yapın - Çin Beta recovery romu kurun - Magisk 21.3'ü kurun (21.1 veya 21.2 de olur) - Format data yapın Reboot system yapın.
Cihaz açılınca:
TWRP'ye girin - GApps'i kurun - Wipe dalvik ve cache yapın - Reboot system yapın.

%99 sorunsuz şekilde geçiyor olmanız gerek (Hellas ekibinin de TWRP'sini kullandığınızı düşünerek yazdım).

O TWRP'yi kurmak istemiyorsanız Magisk'ten sonra DFE'yi kurun.

Twrp ile mi yüklenecek?
Magisk'ten yüklenecek.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Vayy arkadaş sen octavi kurmuştun, ne oldu? Hasta mı oldun, geçmiş olsun.. Aramıza hoş geldin. :D

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Magisk'i niye iki defa kuruyorsunuz? Magisk 21.3 sürümü kurulur A11'e sorunsuz. DFE yerine direkt Hellas ekibinin TWRP'sini kurun, DFE gerektirmez.

Şöyle gidin:
TWRP'ye girin - Full wipe yapın - Çin Beta recovery romu kurun - Magisk 21.3'ü kurun (21.1 veya 21.2 de olur) - Format data yapın Reboot system yapın.
Cihaz açılınca:
TWRP'ye girin - GApps'i kurun - Wipe dalvik ve cache yapın - Reboot system yapın.

%99 sorunsuz şekilde geçiyor olmanız gerek (Hellas ekibinin de TWRP'sini kullandığınızı düşünerek yazdım).

Magisk'ten yüklenecek.
Hocam ben hiç bir zaman rom kurulumundan sonra format data yapmıyorum. Bunu yapmanın temelinde ne yatıyor? Bir de temiz rom kurarken full wipe'da hangi kısımları işaretlememiz gerekir?

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Vayy arkadaş sen octavi kurmuştun, ne oldu? Hasta mı oldun, geçmiş olsun.. Aramıza hoş geldin. :D
Usta hiç sorma ya bir geçeyim dedim garip bir şekilde depolamadaki bazı dosyalara erişemedim sonra modül kurayım dedim telefon bootlopa düştü anlayacağınız birde ben mui dışı romlara pek adaptasyon sağlayamıyorum.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Usta hiç sorma ya bir geçeyim dedim garip bir şekilde depolamadaki bazı dosyalara erişemedim sonra modül kurayım dedim telefon bootlopa düştü anlayacağınız birde ben mui dışı romlara pek adaptasyon sağlayamıyorum.
Hastalığı kabullenememe durumu, alışırsın.

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4

Şöyle gidin:
Cihaz açılınca:

Magisk'ten yüklenecek.
Hocam sağolun size de zahmet verdik çok detaylı olmuş elinize sağlık

Üst Alt