MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

burakcelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Bu Roma ait ekran görüntüsü var mı ? Bir de garantinin bitmesine 1 yıl var yüklememi önerir misiniz

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bu Roma ait ekran görüntüsü var mı ? Bir de garantinin bitmesine 1 yıl var yüklememi önerir misiniz
Standart MIUI 12. YouTube'da araştırırsanız tonla video çıkar karşınıza hocam. :)

Cihazınızda özellikle hayalet ekran sorunu yoksa; kılıflı, ekran korumalı kullanıyorsanız neden olmasın. Ama bu konuları iyi araştırıp girişin işe. Karşınıza gelecek sorunları bilirseniz daha rahat yaparsınız işlemleri. :)

burakcelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Standart MIUI 12. YouTube'da araştırırsanız tonla video çıkar karşınıza hocam. :)

Cihazınızda özellikle hayalet ekran sorunu yoksa; kılıflı, ekran korumalı kullanıyorsanız neden olmasın. Ama bu konuları iyi araştırıp girişin işe. Karşınıza gelecek sorunları bilirseniz daha rahat yaparsınız işlemleri. :)
Cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım bu rom sorunlu, önce ki mesajlara bakılırsa. Bana önerebileceginiz sorunsuz stabil bir rom var mıdır ? Şimdiden teşekkürler

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım bu rom sorunlu, önce ki mesajlara bakılırsa. Bana önerebileceginiz sorunsuz stabil bir rom var mıdır ? Şimdiden teşekkürler
MIUI tabanlında: MIUI 11 kullanan Miroom Beta 20.3.26, MIUI 12 olarak aslında hiçbiri ama ille de kuracağım diyorsanız EU Stabil 12.0.3.0 öneririm. Play hizmetlerinin olmaması ve İngilizce olması sorun olmasa en iyisi Çin Stabil aslında ama onu da baya tecrübeli olup denemeniz en mantıklısı. :)

Saf Android (AOSP) tabanında: A10 olarak Arrow, Cold Descandant (böyleydi ismi herhalde), EvoX, iON OS, Sakura vs. (bir sürü güzel rom var); A11 olarak denediğim yok ama Corvus, Arrow, Descandant gibi bir sürü rom var yine (ama hepsi iyi değil şimdilik).

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Arkadaşlar mui 12.5 için öerebileceğiniz kernel varmıdır birde forumda 68 hz ekran yapma rehberi vardı onu mui 12.5 uygulayabilir miyiz acaba ?

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
Strex gapps işini nikgapps ile hallettim , debloat yaptım şimdi tek bişey kaldı bu china betaya nasıl Türkçe ekleyeceğiz?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arkadaşlar mui 12.5 için öerebileceğiniz kernel varmıdır birde forumda 68 hz ekran yapma rehberi vardı onu mui 12.5 uygulayabilir miyiz acaba ?
Inception kernel A11 uyumlu ise 68 hz yapabilirsiniz ancak çok bir fark hissetmeyeceksiniz.

Şu an beta olarak Ryzen ve MoonBase kermelleri var MIUI 12 R romlara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Strex gapps işini nikgapps ile hallettim , debloat yaptım şimdi tek bişey kaldı bu china betaya nasıl Türkçe ekleyeceğiz?
More2Locale diye bir uygulama mı ne vardı hocam, onunla yapabiliyorsunuz ama yöntemin nasıl çalıştığını bilmiyorum. :)

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Inception kernel A11 uyumlu ise yapabilirsiniz ancak çok bir fark hissetmeyeceksiniz.

Şu an beta olarak Ryzen ve MoonBase kermelleri var MIUI 12 R romlara.
Mui 12.5 sürümüne olmazlar ama değil mi ryzen ve Moonbase kernelleri ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Mui 12.5 sürümüne olmazlar ama değil mi ryzen ve Moonbase kernelleri ?
12.5 olması önemli değil. 12.5 sadece görsel değişimi ve optimizasyon içeriyor. Olay A11 desteğinde. Ryzen da, MoonBase de MIUI 12 R sürümüne uyumlu kernel çıkartıyor. Uygun olan sürümü indirip kurabilirsiniz. Ama dediğim gibi beta durumdalar ikisi de. Yani daha iyi olur ama yine de tam stabil değildir. :)

Üst Alt